НЛО погубило 140 хиляди антилопи в Казахстан? (видео)

ufo-nloЗагадъчната смърт на 140 000 антилопи в Казахстан продължава да озадачава учените и зоозащитниците. Някои уфолози започнаха да говорят че това е специален знак преди апокалипсиса, а причината за смъртта на антилопите е НЛО, написа британският вестник Daily Express.

Много вестници във Великобритания започнаха да спекулират по този въпрос, считайки, че смъртта на тези животни може да е свързана с появата на „кървавата Луна“ в края на септември.

Някои дори твърдят, че антилопите са убити от НЛО и действията на извънземните. Главният редактор на «UFOSightingsDaily» Скот Уоринг от Великобритания казва:

„Смъртта на антилопите е настъпила заради експериментите, които извършват извънземните. Защото на правителството на Казахстан отдавна е известно, че извънземните използват подводната си база в Каспийско море, за да извършват своите експерименти. “

Изданието дори се позовава на ръководителя на Националната аерокосмическа агенция на Азербайджан, който е потвърдил, че в бившия СССР постоянно са наблюдавани космически кораби, които се приводнявали в Каспийско море, но от съображения за сигурност всичко се пази в тайна.
„Там, в дълбините на морето, в лаборатория, те разработват бактерии и експериментират върху животни, а поредната им жертва станаха сайгаките.“

Ще припомним, че от началото на годината в Казахстан действително се наблюдава масова смърт на тези антилопи. Според властите причината за това е инфекция, разпространявана от кърлежи.

Related Posts

One thought on “НЛО погубило 140 хиляди антилопи в Казахстан? (видео)

  1. Вероятно са пресъхнали водоисточниците им,
    тъпаци такива………..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *