НЛО предизвика катастрофа на пътя (видео)

ufoНеидентифицираните летящи обекти само в Интернет изглеждат вече дори малко скучни. Но всеки, който някога е срещал този тайнствен феномен, изпитва в момента малък шок.

Не случайно шофьорът на колата, случайно забелязал прелитащ НЛО е бил толкова впечатлен от това, което видял, че не забелязал как е навлязъл в насрещното платно и като резултат предизвикал челен сблъсък с друго превозно средство, водачът на което дори не е могъл да си представи, че причината за инцидента може да е НЛО, защото това странно „движение в небето“ просто не е могъл да види.

Това се е случило преди няколко дни близо до Ижевск. Но трябва да се каже, че това не е първият и не е единственият случай, в който извънземните случайно стават причина за пътни инциденти.

Така например, в края на миналата година, точно преди Коледа, още по-интересен случай е станал в Малайзия. Шофьорът, който карал по градска улица през нощта, изведнъж усетил всички признаци на сблъсък с минувач. Въпреки това той не видял никого, дори спрял колата и излязъл от нея, но не открил признаци на произшествие.

et

Тъй като водачът се оказал любопитен и се интересувал от паранормалното, на следващия ден решил да проучи наблюдателните камери в участъка от пътя, където той се сблъсква с „мистериозен пешеходец.“ Във видеото той установил, че пред колата му, сякаш изпод земята, се появява човешка фигура в тъмно наметало. Именно тази фигура той „удря“ и след това спира … и никой не намира. Във видеото непознатият изчезва веднага след сблъсъка.

Между другото, това за пореден път доказва, че извънземните, които притежават свръхестествени способности, съвсем не са богове. Те са простосмъртни, които могат да правят грешки, да попадат в инциденти и дори да умират.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *