НЛО с огромна сила и мощ премина близо до Слънцето (видео)

soho_2Bufo_2Bsphere_2Bof_2BligКакви обекти могат да оцелеят след близка среща със Слънцето? НЛО, огромна космическа скала или нещо друго?

На 13-ти септември 2015 г. Solar § Heliospheric Observatory, съвместен проект на Европейската космическа агенция и НАСА, откриха своята 3000-на „околослънчева комета“, като укрепиха своята репутация на най-голяма търсачка на комети за всички времена, пише sott.net

Но SOHO не само търси комети, а също така снима и неидентифицирани обекти в близост до Слънцето или прелитащи през нашата Слънчева система.

Най-новите снимки на SOHO, направени на 18 септември 2015 г. показват огромен неизвестен обект с опашка, който прелита близо до слънцето.

Силата и мощта на този обект трябва да са наистина огромни. Вместо да се вреже в Слънцето като комета, обектът е бил в състояние да издържи на гравитационното притегляне на Слънцето и да полети нататък по пътя си.

Разбира се, напълно е възможно това явление да е предизвикано от заредени частици от Слънцето, внесени от слънчевия вятър, който да се е появил по филтрите на обектива и така да е предизвикан този странен артефакт. Но по-внимателен поглед върху този обект показва, че е твърд и сферичен, така че не може да се обясни като артефакт.

Какви обекти са в състояние да оцелеят при такава близка среща със Слънцето? НЛО с изключително мощни двигатели, огромна космическа скала или нещо друго?

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *