Старо видео с НЛО привлече вниманието на експертите

NLOВ сряда, 9 септември, потребител на YouTube публикува на сайта запис, на който е заснел неидентифициран летящ обект. Видеото е направено на 4 октомври 2012 г., но едва сега американецът решил да го сподели.

Според автора на публикацията, видеото е записано след пет часа вечерта. Събитието е станало в град McAllen, Тексас. Мистериозен сферичен обект летял в небето в различни посоки. Без да се замисля, свидетелят взел телефона и започнал да снима. Първоначално си помислил, че това е голям балон, но   трябвало да отхвърли този вариант, когато разбрал, че обектът лети срещу посоката на вятъра.

Интересно е, че в определен момент сферата започва да пулсира странно с оранжев цвят. През втората минута се вижда, че неидентифицираният летящ обект внезапно променя посоката на полета си, но скоро се връща към първоначалния си курс. Очевидно е, че това не е балон или метеорологична сонда.

Записът прикова вниманието на много изследователи на НЛО от цял ​​свят. След изучаване на материала от международни експерти, те са стигнали до заключението, че не е монтаж. Много изследователи са  озадачени от факта, че свидетелят три години не е посмял да качи видеото в Интернет. В отговор авторът на записа казва, че не му е отдавал голямо значение, а преди това се е отнасял скептично към кадрите.

Но интересът към НЛО, наблюдаван днес, го накарал да намери това старо видео и да го сподели  с всички, които се интересуват от неидентифицирани летящи обекти. Освен това, както се оказва, американецът наскоро е променил отношението си към присъствието на извънземни на Земята.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *