В небето над Айдахо заснеха птеродактил? (видео)

s75391362Необичайно видео се появи онлайн преди няколко дни и веднага стана причина за разгорещени дискусии по темата за това дали е истински запис или монтаж от шегаджии.

Според коментара във видеото, странното същество в небето е заснето някъде в Айдахо над град Boise. Съществото не прилича на нито една от известните птици, а напомня на един от птерозаврите (летящи влечуги) от древността. По-специално на птеродактил.

Повечето коментатори, разбира се, смятат видеото за фалшификат, но признават, че е направено с добра игра на светлини, сенки и анимация.

Други предполагат, че в небето е пуснато някакво механично устройство във формата на птерозавър. А някои са сигурни, че това е огромен прилеп или щъркел, заснет под необичаен ъгъл.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “В небето над Айдахо заснеха птеродактил? (видео)”

Comments are closed.