Загадката на извънземния спътник „Черният рицар е разкрита (видео)

Мистериозният НЛО, който популярно се нарича „Черeн рицар“, не даваше покой на уфолози, учени и всички интересуващи се от мистериозния феномен в продължение на десетилетия. Например ние сме писали за Черният рицар: тук и тук.

1Легендарният Черен рицар се оказа парче от обикновено топлозащитно покритие.

Неидентифицираният космически обект, който не може да бъде нито сателит на СССР , нито на САЩ, е сниман много пъти. Той се появява и изчезва на редовни интервали и, както казват, излъчва сигнали, които никой не е в състояние да разшифрова.

След внимателно проучване на снимки на обекта, учените направиха ясен извод: това е парче с изкуствен произход. Историята на Черния рицар се смята за едно от най-убедителните доказателство за съществуването на интелигентен извънземен живот. Някои дори яростно твърдяха, че „извънземният спътник“ обикаля Земята най-малко 13 хиляди години.

Красива легенда, но сега може да се каже сбогом на всичко това: мистериозния Черен рицар се оказа само парче от термоустойчиво покритие на NASA.

А „загадката на века“ е решена не от професионалист, а от редовен потребител на YouTube с псевдоним Nua само за 11 минути.

Той е анализирал снимки на Черния Рицар, направени от НАСА през 1998 г. и доказа, че това е само фрагмент от термично покритие, изгубенот а екипажа на космическата совалка Endeavor по време на работата на МКС.

2

Астронавтите, които работят с топлоизолационно покритие на МКС

NUA публикува видео на YouTube, където сравни видеото, заснето от астронавтите на Endeavor, което показва как те работят с парче топлоизолационен материал. След това същото парче може да се види изоставено и отлитащо далеч в космоса.3

Ето това захвърлено парче изолация се отдалечава от космическата станция

NUA обръща специално внимание на факта, че очертанията на това парче точно поватарят контурите на Черният рицар в известните снимки от 1998 г.- точно тези, които уфолозите смятат за убедителни доказателства за съществуването на извънземни цивилизации.

4

… Все по-далече и по-далече

5

NUA точно сравнява очертанията на Черният рицар с формата на парчето изолация

6 7

В интерес на истината трябва да се отбележи, че след появата на известните снимки на Черният рицар през 1998 г. от NASA се появиха изявления, че Черният рицар може да бъде просто парче от изолацията, но на тази скучна версия тогава никой не обръща внимание.

Между другото, първата легенда за извънземния спътник се появява още през 1899 г., когато Никола Тесла обявява, че е уловил сигнал от космоса. Хората веднага подхващат това съобщение и заключават, че „някъде там “ определено има нещо разумно.

За англоговорящите представяме тук оригиналното видео на Nua с разобличението на легендарния Черен рицар.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *