Звездната карта, нарисувана от отвлечена от НЛО, се оказа реална

1

Бети и Барни Хил от Портсмут, графство New Hampshire,   били отвлечени от извънземни на 19 септември 1961. Когато се върнали на Земята, те нарисували карта на звездното небе, което видели от кораба на извънземните. Учените се подиграли на контактьорите, твърдейки, че такива съзвездия в космоса не съществуват, но  след повече от 50 години  стана ясно, че картата е реална!
2

Картата,  нарисувана от Бети под хипноза
3

Картата на  Бети е огледален образ на звездна структура, в  центъра със Зета  Ретикули

Ученият Дейвид Сондърс, който открил съответствието е сигурен, че в центъра на рисунката на Бети е звездата Зета Ретикули. Вероятността Бети да нарисува реално съществуващо разположение на звезди по случайност е нула. И сега стана ясно, че Бети е казала истината. Такава информация през 1961 г.  жената е могла да получи само от извънземни.

4
Тогава никой не й повярвал, а в действителност имало и други аномалии, които учените не  успели да обяснят. Връщайки се на Земята, Бети се събудила в скъсана рокля, а  цялото й тяло било покрито със странен червен прах. Прахът е взет за анализ, но   изследванията не били в състояние да разберат неговия произход.

5Така изглеждат похитителите

Освен странния прах,  върху багажника на колата на отвлечената двойка били открити необичайни светещи кръгове. Когато експертите доближили  до тези кръгове компас, стрелката му започнала да се върти без да спира.
6
Извънземният кораб

След отвличането съпрузите страдали от кошмари и  имали симптоми на тежък стрес. Барни имал нужда от медицинска помощ и  преминал през дълъг период на лечение. Двойката не можела да разбере причините, защото те не си спомняли нищо за отвличането.  Истината излязла на бял свят по време на медицинско изследване, когато д-р Бенджамин Саймън, провел с тях няколко сесии на хипноза. Тогава те си спомнили, че са били отвлечени от извънземни.

8
По-късно паметта им започва да се възвръща и те започнали да си припомнят подробности за своето космическо пътуване. След това били разпитани от властите, които направили няколко отчета, но в крайна сметка им било  казано, че всичко това, което казват, е игра на въображението им, а в пресата десетки учени и астрономи  се подигравали на „звездната карта“, заявявайки, че такова  подреждане на звездите не съществува.
7
Барни Хил починал на 25 февруари 1969 г., на възраст 46 г.  в резултат на  мозъчен кръвоизлив. Съпругата му Бети вярвала, че преждевременната смърт на съпруга й е свързана със стреса от отвличането.

Бети Хил починала на 17 октомври 2004 г. и през целия си живот се опитвала да доказва истинността на думите си  за отвличането и от извънземни от далечна планета. Но никой не и вярвал.

Както се оказва – напразно – тя била права …

Related Posts

2 thoughts on “Звездната карта, нарисувана от отвлечена от НЛО, се оказа реална

  1. Правителствата знаят за отвличанията, но си мълчат защото са безсилни. Извънземните са толкова напред, че минават през стените на заключена стая и после изтриват паметта на жертвите. Няма място, където можете да се скриете. И вие, които четете това, може да сте отвличани многократно, но да не си спомняте нищо. Правят си експерименти с хората, най-вече генетични. И това не е от скоро, а от хиляди години. Ние сме като бели мишки в лаборатория, от която няма измъкване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *