Американец засне демон в детски музей

На сайта  «Reddit» се появи плашеща снимка, на която, както се  твърди, е заснет демон, който решил да посети детски  музей. Авторът на тази снимка е  жител на американския град Форт Уърт, Тексас.

Кевин Браун посетил музея с осемгодишните си  племенници. Близнаците започнали да играят с експонатите и чичо им направил няколко снимки със смартфона си.

У дома показал снимките на сестра си Джейн. Неочаквано  тя забелязала на една от тях плашеща тъмна фигура, наподобяваща човек в дрипи. Кевин казва: „В началото си мислехме, че това е някаква бездомна жена. Но съм сигурен, че не я видях докато снимах. В музея идват предимно родители с деца, и е малко вероятно да дойде някой бездомник. “
pic-18-10-2015-0728402
Загадъчната снимка дълго време не давала покой на американеца. Накрая Кевин я  изсветлил с  фоторедактор. За негово учудване той видял ужасно демонично лице на непознат. Младият мъж се опитал да се скрие находката от   сестра си, но тя случайно видяла редактираната снимка на  компютъра и се ужасила от демона. „Имам чувството, че това създание има гол череп вместо лице,“ – казва Джейн. Уплашената майка се зарекла никога повече да не води  децата си в музея.

А  Кевин намерил в Интернет интересна информация за този музей. Бивш служител на музея заявил, че в сградата през нощта се случват необясними събития: видеокамерите за наблюдение понякога снимат странни сенки, а  в залите сами се движат мебели и предмети.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *