Флотилия от НЛО премина над Калифорния

В петък, 16 октомври, жителите на американския град Бейкърсфийлд в западната част на щата Калифорния, са наблюдавали в нощното небе цяла флотилия с мистериозни НЛО. Неидентифицираните летящи обекти, веднага са приковали вниманието на десетки зяпачи, които публикуваха в интернет няколко снимки, които показват удивителната флота.

Очевидци твърдят, че НЛО са били много – много повече от сто, което предполага, че тези мистериозни сини светлини са се виждали и извън Бейкърсфийлд, но от близките населени места няма никакви снимки и видео материали за това мистериозно небесно явление.

Това кара специалистите от организацията «Mutual UFO Network» да мислят, че може би става дума за някаква аномалии, когато неидентифицирани летящи обекти са видими само от определен ъгъл. Що се отнася до евентуален фотомонтаж, уфолозите смятат, че снимките не са фалшиви.

pic-19-10-2015-1816581

Между другото, това не е първото нахлуване на флотилия с НЛО над Калифорния. Възможно е тези „армада“ да не е нищо друго освен оптическа илюзия или някакъв вид военна разработка на ВВС на САЩ.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *