ГМО ли?!! Четирикраки кокошки мутанти били доставяни до заведения и магазини

Американските власти са конфискували хиляди пилета мутанти от водещ доставчик на пилешко месо, съобщава   now8news.com

Съобщава се, че у най-големия доставчик на пилешко KFC в Спрингдейл,  Арканзас, е нахлула проверка от  администрацията за контрол на качеството по храните и лекарствата (FDA),  заради съмнения за масови мутации у пилетата, отглеждани във фермата.

Не е голяма тайна, че KFC отглежда своите пилета с използването на стероиди и хормони, за да получи по-голяма печалба,  доставяйки месото в своите ресторанти по целия свят.

Но свидетелства с обвинения за отглеждане на пилета мутанти отдавна се появяват в  интернет много години. А авторите на тази информация са били заклеймявани като привърженици на „конспиративни теории“.

Сега, след рейда на FDA, тези обвинения вече не са  „теория“, а  доказан факт. На снимките, които се появиха в медиите, можете да видите как изглеждат тези  „мутанти“ след научни експерименти.

В резултат на експериментите специалистите от  KFC са надявали  да получат по  четири крака на всяко пиле и по този начин да намалят наполовина цената на продуктите.

Така получените  четири крака на всяко пиле се е очаквало да донесат  допълнително 12,5 млн $ годишни приходи.

Но сега, KFC са изправени пред глоба от половината от тази сума.

Ако  компанията бъде призната за виновна, може бъде  глобена  в размер на $ 7 милиона, ресторантите и  могат да бъдат затворени, и евентуално да започнат съдебни дела от хора, чието здраве е било засегнато.

4eccf6436d537 4-legged-chicken Four-legged-chicken four-legged-chicken-screenshot Rumour-Chickens-With-Four-Legs section_news

http://now8news.com/fda-confiscates-several-thousand-chickens-from-kfc-farms-as-mutations-worsen/#8230

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *