Пореден хуманоид е открит на Марс

Виртуалната археология вече се превърна в нещо нормалното за нас. Докато НАСА се занимава с правене на нови снимки на Червената планета, десетки хиляди интернет потребители подробно анализират старите, като се опитват да намерят там живот.

Наскоро американският виртуален археолог Streetcap1 публикува в своя блог поредната снимка на Марс с нещо необичайно. Ако се вгледате в изображението можете да видите хуманоидна фигура, седнала на стол или нещо подобно. Авторът счита, че хуманоида изглежда като старец в бяла роба, който седи на един вид трон и гледам с интерес марсохода. Streetcap1 отбелязва също, че на скалата, на която е този стола, се вижда нещо подобно на стъпала. „Изглежда, че това е някаква платформа, специално инсталирана за да може това извънземно същество да седи там,“ – казва американецът.

Много хора в мрежата смятат, че фигурата прилича на мъж, който прегръща с ръцете си нещо, което е на коленете му. „Изглежда, че е майка с дете,“ – казва един коментатор. „Всеки знае, че на Марс в далечното минало е имало ядрена война, и всичките жители на планетата са били убити. Мисля, че това не е живо същество, а неговите овъглени останки „- пише друг.

Също така, разбира се, има и скептици, които отбелязват лошото качество на снимката и казват, че това е просто парче скала, която има странна форма.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *