Учени изследват гигантски скелети на хора

Става дума за загадъчно откритие, направено в Еквадор и Перу

Учените в Германия са започнали да анализират намерени останки от гигантски човешки скелети, които археолозите са открили при разкопки в горите на Амазонка в Еквадор и Перу.

Разкопките са  проведени в области далеч от цивилизацията преди две години. Първи е  намерен женски скелет, с ръст  223,5 см. По предварителни данни, възрастта на останките е  около 600 години.

Малко по-късно в същия район са намерени останки от още  петима гиганти. Според някои експерти, находката е обикновена  фалшификация, но много от тях се придържат към теорията за съществуването на наши  предци с ръст от около 2,3 метра.

След като бъдат направени всички необходими изследвания, учените обещават да предоставят повече информация за мистериозната древна цивилизация.

Related Posts

One thought on “Учени изследват гигантски скелети на хора

  1. Гигантите са с височина 10-12 метра. Скелет с размер 2,20 m не е гигант. Това е височина на волейболист или баскетболист днес. Да, високи са, но не са гиганти. Аз не считам подобно откритие за сензация. Вярно, че индианците са по-нисички от нас и от човек с ръст 2,20 m е видима разликата, но не е гигант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *