Витаминът, който убива рака: В17

vitaminАмериканският  автор Едуард Грифин в своята книга „Свят без рак“ описва истината за едно откритие, което се крие, за  лечебните свойства на витамин B17, който също се нарича лаетрил и амигдалин. Това вещество убива раковите клетки бързо.

Авторът споделя информация за излекуване на болни от рак, и научно обяснение за действието му и задава въпроса – защо традиционната медицина не го използва в борбата срещу коварната болест. От откриването му в клиники са били излекувани много хора, преди да бъде забранен от фармацевтичните компании.
И така тайната за витамин B17 е икономически мотив за доминиращата фармацевтична индустрия. С други думи, болните от  рак имат повече шансове да живеят, отколкото да умрат.

Ако тази истина не бе скрита, щеше да настъпи край на огромните печалби на гигантите от фармацевтичната индустрия.

Ако един обикновен витамин може да лекува рак, то  цялата машина ще се срине моментално, а тя позволява забогатяване за сметка на страданието и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат проучвания на този прост продукт, който се продава във всички магазини, защото не могат да патентоват природен продукт.

Витамин В17, който убива рака се съдържа в костилките на кайсията. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак още преди 35 години. След Втората световна война, д-р Макс Херсон  успешно лекува пациентите си и го включва в своята методика за лечение на рак.

Амигдалин се съдържа в костилките на  кайсията, бадем, горчив бадем, череша, праскова, слива, ябълка, сорго, просо, ленено семе, леща,  грозде, някои билки и много други продукти, които съвременния човек не употребява.

Цивилизованият начин на живот ни кара да консумираме продукти от рафинирани брашна, захар, олио и други фабрични продукти, докато естествените органични храни отдавна отсъстват от нашето меню.

Нашите баби и дядовци са яли естествена нерафинирана храна и ракът е бил рядко явление. Те са яли сушени плодове, натурален хляб, и хляб от просо. По този начин, те са си набавяли нужните витамини, включително амигдалин (B17).

Витамин B17 е бил забранен за лечение на рак преди 35 години. Учените казват, че ако човек всеки ден използва  този витамин, никога няма да развие рак.

Фармацевтичните гиганти и US Service Public Health оказват натиск върху  Управлението за контрол на  качеството на храните и лекарствата, и  обяви за незаконна продажбата на витамин B17 с приложена  информация за неговите  лечебни свойства срещу рака, както и продажбата на сурови плодове и ядките от кайсиеви костилки.

Тактиката включва разпространението на слухове, че кайсията и бадемите съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят хората, които ги ядат. Но истината е, че  все още никой не се е отровил, дори ако ги яде в големи количества.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *