Бивш служител на НАСА твърди, че астронавти са разговаряли с извънземни

Според Кларк Маклеланд, бивш инженер от US National Space Research, по време на службата си е видял много странни и необясними неща, но един инцидент е засенчил всички други аномалии, взети заедно.

Специалистът, който е работил в периода 1958-1992 г. в Kennedy Space Center, едва сега решил да сподели със световна общност стряскащата информация. Оказва се, че американските астронавти поне веднъж са се срещнали лице в лице с триметрови хуманоиди от друга планета! Маклеланд видял това със собствените си очи.

Според 85-годишния пенсионер, това се е случило в товарния отсек на совалка на НАСА. Aмериканецът предпочита да не назовава модела на кораба, годината на инцидента и имената на астронавтите, срещнали се с извънземните, от съображения за сигурност. Кларк бил в космическия център Кенеди и видял всичко, което се случва, на екрана. В товарния отсек на кораба внезапно се материализирал висок и слаб хуманоид, с височина около три метра.

След известно време там се появили и двама американски астронавти. Според Mаклеланд те се опитвали да бъдат спокойни, но ясно се виждало, че са много притеснени и уплашени. Камерата не била оборудвана с микрофон, така че инженерът не можел да чуе какво става в помещението, но той забелязал, че представителят на извънземната цивилизация обяснява нещо, жестикулирайки с горните крайници. Няколко минути по-късно астронавтите излезли от товарния отсек, вървейки с гърба напред, без да откъсват очи от пришълеца. Последният, след като астронавтите излезли, сякаш се изпарил.

Заслужава да се отбележи, че Maклеланд е считан за образцов и авторитетен служител на НАСА, който не е имал проблеми с психичното здраве, и не е използвал алкохол или наркотици. А и кой иначе би го взел на такава позиция?

 

Кларк е бил близък приятел на астронавта Ед Мичъл, който е шестият човек, кацал на Луната. Интересно е следното: Мичъл многократно е заявявал, че правителството на САЩ тайно си сътрудничи с представители на извънземни цивилизации и подготвя Земята за промените, които извънземните планират да направят.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *