Камера на МКС отново засне светещ НЛО (видео)

Камерата показвала полета на Международната космическа станция над Земята. Изведнъж под МКС се появил странен светещо кълбо, което не може да бъде объркано с дефект на камерата или блик в обектива и.

Американците веднага увеличили неидентифицирания летящ обект, а няколко секунди по-късно излъчването е прекъснато, уж по технически причини. Много международни уфолози, за щастие, са успели да запишат случая. Освен това експертите отново забелязали, че има хора в НАСА, които постоянно гледат транслацията (дежурни наблюдатели) и я прекратяват, ако е необходимо.

Каси Верон, член на общността «Ufo Daily» пише: „НЛО прелетя между Земята и Международната космическа станция, камерата ясно улови момента. Някой от персонала на НАСА приближи светещия обект за да го разгледа по-добре, а след това, осъзнавайки, че е НЛО, прекъсна връзката.“

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.