НЛО – медуза изгоря над Сибир (видео)

Жителите на Сибир били уплашени от неидентифициран летящ обект, приличащ на медуза. Разтваряйки „пипалата“ си, НЛО изгорял в нощното небе.

Жителите на Омск, Томск и други сибирски градове са наблюдавали необикновено явление. В небето се появил мистериозен обект – ярка точка, зад която се простирал бял шлейф. Космическият инцидент продължил няколко секунди. След това, както предполагат някои свидетели, този „НЛО- медуза изгорял в горните слоеве на атмосферата на Земята.“

Според LifeNews зрелището обезпокоило много от местните жители. Някои от тях дори предположили, че това е американска ракета или над града им се разпилява „някакъв прах.“

Впрочем инцидентът има и по-логично обяснение. Според експерти, жителите на Сибир са станали свидетели на отделянето на една от степените на руска ракета.

В този ден от космодрума Плесецк успешно е стартирала ракета-носител от среден клас „Союз-2.1б.“ Тя е извела в орбита военен спътник от ново поколение. Министерството на отбраната по-късно публикува видео със старта.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *