Огромна летяща чиния се появи над Индия (видео)

Група млади хора от град Варанаси в югоизточната част на индийския щат Утар Прадеш са заснели в дневното небе дискообразен обект с колосални размери.

Много сравниха неидентифицирания летящ обект с извънземен кораб от американския научно-фантастичен филм „Денят на независимостта“. И, въпреки факта, че НЛО, както изглежда, не представлява опасност за хората, местните жители наистина се обезпокоили от външния му вид.

Инцидентът привлече вниманието на няколко индийски телевизионни канали, които решиха да разкажат на обществеността за появата на летящата чиния. Например, във видеото по-долу, можете да видите репортажа на журналисти, които, макар и да не са били в състояние лично да снимат неидентифицирания летящ обект, са интервюирали  множество очевидци на мистериозния феномен.
Индийските метеоролозите обаче са убедени, че над Варанаси тогава просто се е формирал необичаен облак. Лещовидните облаци, както се знае, имат формата на летящи дискове. Тези редки  облаци се образуват на гребените на вълните на въздуха или между два въздушни слоя. Характерна черта на лещовидните облаци е, че те не се движат, без значение колко е силен вятърът.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *