Пръстеновиден светещ НЛО изплаши жителите на Чили (видео)

Голям светещ кръг в нощното небе е в състояние да изплаши или поне да озадачи всеки жител на нашата планета. Затова не е изненадващо, че жителите на чилийския град Икике, който се намира в северната част на страната, в Tarapaca, възприеха такова необяснимо явление съвсем естествено – уплашиха се.

За това може да се съди колко много въпроси по тази тема се появиха същата вечер в социалните мрежи, и по-специално – в Twitter и Instagram. Потребители качваха видеоклипове, снимки и питаха – какво е това? Мнозина сериозно заговориха, че това е извънземен кораб.

Има и други версии – военни учения, някое безпрецедентно атмосферно явление – уникална мълния, и така нататък. Въпреки това загадъчният пръстен в нощното небе се оказал нещо съвсем различно. Както се оказва малко по-късно, вместо извънземен кораб или тайна разработка на чилийската армия, в небето се е появила прожекция на уникален часовник, който в близко бъдеще ще показва на хората в града времето по този оригинален начин.

Разбира се, ако не е бил пробен тест, а завършен проект, хората биха могли да видят циферблата, и да разберат, че това е часовник, макар че пак биха се уплашили. В този случай обаче жителите на Икике видели само огнен пръстен…

С други думи – прожекциите на холограми в небето вече са факт. Остава да видим какво ще ни прожектират…

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *