Предсказанията на Нострадамус за 2016 г.

Стиховете- катрени на великия Нострадамус, често са отваряли за човечеството страниците на бъдещето, които са се сбъдвали със забележителна точност. Какво пише този пророк за събитията през 2016 г?

Глобалните природни бедствия и кървави войни в Близкия изток, споменати от Нострадамус, ще отнемат много животи. Конфронтацията в района между две страни, както и ситуация, в която хора с чалми буквално ще се избиват един друг, включването в този конфликт на много други държави, може, според пророка, да доведе до Трета световна война.

Освен това, пише той, в края на годината трябва да се случи събитие, което ще разтърси целия ислямски свят, и след това да започне тридесетгодишна война между християни и ислямисти. В резултат на това на Земята ще остане само една религия. Но коя, Нострадамус не уточнява …

В четиристишията на средновековния пророк изследователите му виждат също така глобални природни бедствия, които очакват човечеството през 2016 г. Най-засегната ще бъде Европа, която я очаква голямо наводнение още през пролетта на следващата година. Проливни дъждове няколко месеца ще валят във Великобритания, Италия, Унгария и Чехия.

А в Америка ще бушуват опустошителни торнада с безпрецедентна сила. Силно ще пострадат от природата Русия и Австралия, които ги очакват най-силните за цялата история горски пожари, и те няма да могат да ги загасят чак до есента.

Related Posts

3 thoughts on “Предсказанията на Нострадамус за 2016 г.

  1. 10 Аргумента за нашата плоска Земя и как да възприемаме това с духовното познание

    Още като малки деца ни е казвано, че Земята е като кръгло синьо мраморно камъче, пътуващо през пространството с много голяма скорост (18,5 мили в секунда около Слънцето и се върти около оста си с малко над 1000 мили в час). Това е известно, защото така бяхме учени и ни показваха снимки на космоса. Но какво става, ако се докаже,че това не е вярно? Какво става, ако Земята е плоска?
    Един от най-големите “кръстоносци“ на теорията за плоска Земя е Ерик Дубай. В своя блог Атлантическата Конспирация, той скромно описва себе си като 32-годишен американец, живеещ в Тайланд, където преподава йога и Уин Чун на желаещите, докато в същото време изобличава Новия Световен Ред всеки ден.
    Той също така синтезира трудният списък на доказателства, показващи, че нашата планета е наистина плоска.Написал е книга за това, като свързва всичко с духовността.Нека да разгледаме някои точки, разгледани от привъжениците на обществото “Плоска Земя“. Приемете това с отворен ум и не се афектирайте от нашите радикални изводи. Животът е кратък … така че нека се позабавляваме.
    Орбити на Слънцето и Луната – жълта Юни, червена – Септември –Март, оранжева – Декември
    Както можете да видите, Земята е плоска,а Слънцето и Луната са поставени едно срещу друго от двете страни на Земята. Те се въртят по повърхността на Земята в посока на часовниковата стрелка. Това са основните неща, които трябва да знаете за съществуването на нашата плоска Земя.
    Сега е време да докажем, защо нашата Земя е всъщност плоска.

    1.Хоризонтът е винаги плосък!
    Единственните снимки на нашата сферична Земя са от НАСА или подобни правителсвени космически институции.Всички частни снимки, направени от разстояние 20 + мили ( 36 и повече километра от повърхността) ни показват един НАПЪЛНО ПЛОСЪК хоризонт..

    Го Про и други специализирани камери придават неестествено закръгление на хоризонта, както се вижда в горните снимки. Редовната камерата вътре в капсулата Феликс Баумгартнер,( който скочи показно рекламно шоу на Ред Бул – бел.прев.) показва съвършено равен хоризонт въпреки че е 128000 фута( около 4 000 км) над Земята. Важно е също така, че хоризонта все още е на нивото на очите, което може да се случи само с плоска равнина.

    2.Определяне на обекти от Големи Разстояния
    Ако Земята беше кръгла, много обекти, които можем да видим от доста голямо разстояние ще бъдат блокирани от суша или вода. Важно е да се помни, че Земята има предполагаема обиколка от 25,000 мили.(около 40 000 км)

    Северен Уелс Ирландско Море Остров Мен
    От пристанището Дъглас на Остров Ман до Големият Орм в Северен Уелс. Дистанция = 60 мили (96 км). Изчислявайки ъгъла на дъгата, най-високата точка излиза 1944 фута (над 600 м) по-високо от бреговата линия. Как въпреки това двамата наблюдаващи се виждат?

    Следващ пример – от небостъргача Филаделфия Скайлайн до Епъл Хил в Ню Джърси. Разстояние = 40 мили (64 км). Добавяйки височината на хълма Епъл Пай (над 600 м) , Епъл Хил би трябвало да е 335 фута (над 1км ) по ниско от дъгата.

    Следващ пример – от небостъргача Ню Йорк до Мечешката планина в Държавния парк Хариман. Разстояние = 60 miles(96 км).Добавяйки височината на Мечешката планина (над 400 м) , небостъргачът Ню Йорк би трябвало да бъде повече от 500 м под дъгата.

    Следващ пример – от Вашингтон Рок в Ню Джърси до двата небостъргача Ню Йорк и Филаделфия. Общо разстояние = 120 miles. Нищо не би трябвало да се вижда!.

    От линията на хоризонта в Чикаго до другата страна на езерото Мичиган. Разстояние = 60 miles. По всички “правила“ на точните науки не би трябвало да се вижда. В допълнение сградите битрябвало да се виждат наклонени, предвид сферичността на Земято, но в действителност не са.
    3. Водата
    По своето естество водата винаги намира най-ниската точка и остава равна на нея.. Ако Земята беше сфера, летяща през космоса, водната повърхност не бибила равна.ВОДАТА НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ НАЙ-НИСКАТА ТОЧКА ВЪРХУ СФЕРА.
    Също сферичността (на Земята) изисква най-дългите реки на планетата да текат нагоре. Но, разбира се, как може да сте забравили гравитацията!. Ако гравитацията държи водата на Земята, е малко вероятно морските животни,да могат да се движат свободно в нея, защото силата на гравитацията ще бъде толкова силна.
    Ако се върти и се премества топка за тенис по същия начин, както Земята се движи през пространството, всичката вода ще излети.
    За да научите повече за ролята на водата при плоска Земя, вижте :
    4. Мащабни Строителни Конструкции
    При Нито един от съвременните мащабни строителни проекти, не е изчислявана кривината на Земята.

    Суецкия Канал – 160 км дължина.Не е изчислявано никакво закръгляне.

    Лондонската и Северозападната Железопътна линия е дълга 180 мили. Никакви изчисления за геометрично изкривяване,дъгата би трябвало да е някъде в Бирмингам, висейки високо във въздуха над 1 миля над Лондон и Ливърпул.

    5. Директни въздушни полети
    ТЕЗИ ПОЛЕТИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!!!!!

    Защо горепосочените маршрути не съществуват за пътуване в южното полукълбо? Ако Земята беше кръгла, тези траектории биха били най-подходящите. Въпреки, че авиокомпаниите посочват, че пътнически самолети не могат да издържат на температурите над Антарктида??( интересно че Адмиралд Бърд въпреки това е летял над Антарктида), може да има още една причина, поради която ние не летим по този маршрут.Просто такъв маршрут не може да съществува.

    Полет от Йоханесбург, Южна Африка, до Сао Паоло, Бразилия, е един от най-добрите примери, доказващ че Земята е плоска. С картата на Плоска Земя всичко става логично и очевидно.

    6. Звездите

    Ако съществува безкрайно количество звезди в космоса, защо не виждаме повечето от тях?Теоретически , тогава нощното небе би трябвало да е ясно като в бял ден.

    Освен това, ако Земята се върти около своята ос и обикаля „Слънцето“ , което от своя страна обикаля галактиката Млечния Път, защо звездите, които наблюдаваме на нощното небе стоят на едно и също място? По-горната снимка би била невъзможна при досегашните “познания“ за Земята.

    7. Земята се “върти“ но ние не усещаме това
    Това може би е най-простото доказателство, че Земята е плоска и несе движи в космоса.

    Ако Земята се въртеше от Запад на Изток със скорост от 1,600 км/ч, би трябвало да почувстваме това. В същност чувстваме лек бриз , доста хора страдат от локомоцийна болест.Защо не чувстваме, че Земята се върти?
    8. Антарктида
    Винаги, когато погледът ни е върху Антарктида, възникват многобройни въпроси, приемайки че Земята е сфера.

    Географската обиколка на “Антарктида” не съвпада с истинската обиколка на “Антарктида“. Предполагаемата обиколка на “Антарктида” = ~12,000 мили. Актуалната обиколка = ~69,000 мили.

    Арктика Антарктида
    Арктична Зима Арктично лято

    Арктика и Антарктида коренно се различават по своята флора и фауна. Исландия (65о N) има 870 вида растителна флора и кипящ живот на фауната. Джорджия (54 о S) има 18 вида растителна флора и 0 живи представители на фауната.
    9. Нашето „Слънце“

    Слънцето и Луната имат почти идентични размери. Това означава, че Слънцето е много по-блиско до Земята, отколкото се предполага.

    Докато разстоянието от Земята до Слънцето бива променяно драстично през вековете, привържениците на обществото Плоска Земя имат твърда концепция за това.Още от векове, те използват секстант и геометрията за да изчислят, че диаметърът на Слънцето и Луната е само32 мили ( 51км) и че се намират на не повече от няколко хиляди мили над Земята.
    10. Снимките на НАСА за Земята
    Снимките на НАСА Земята са вероятно най- фрапиращите, които привържениците на обществото Плоска Земя притежават. Хвърлете поглед на снимките по-долу

    НАСА, хайде решете най-накрая как изглежда Земята всъщност?

    * Всички снимки са от официалния албум на НАСА за Земята, допуснати за всички главни медии и информационни агенции по света. Въпрос: Колко голяма е Америка? Какъв цвят имат океаните и континентите? Защо досега няма НИТО ЕДНО реално видео, показващо от “космоса“ как Земята се върти? Само неподвижно стояща? Защо има такова голямо различие във снимките? Наистина ли вярвате, че това е Земята където живеете? Или предпочитате да вярвате на НАСА?

    Защо размерите и формата на сушата се различават така съществено?

    Ясно се виждат участъци обработени с фотошоп
    И така, това е солидния списък на десетте доказателства. В края на статията може да намерите линк-връзка с петдесетина други доказателства, които до сега са около 200. Чувствайте се свободни да ги проверите и да ни уведомите, ако сте убедени, или не, че земята е плоска.
    И така, какво пък трябва да се направи с духовността? Ето как Ерик Дубай обяснява това:
    „Нашите очи и опит ни казват, че Земята е плоска и неподвижна. Всичко в небето се върти около нас. Но когато не искаме да вярваме на нашите собствени очи и опит ние трябва да се поклоняваме пред нозете на тези псевдоучени, които ни заслепяват; да ги уважаваме като експерти или астрономически свещеници, които имат специално въображение, и че само те могат да имат достъп до специална техника като телескопа Хъбъл. Така че, промивайки ни мозъците по този начин, за нещо толкова огромно и фундаментално, всъщност те могат да измислят каквото и да е парче от тортата.
    Земята като плоска такава , фиксиран център на вселената, в която всичко се върти ? придава специално значение. Не само за Земята, но и за нас, хората – най-интелигентните от дизайните на дизайнерите.
    Чрез представянето на Земята като вътяща се топка около Слънцето,изстреляна през пространството чрез безбожния Голям Взрив, те превръщат човечеството в безсмислен, безцелен резултат на сляпата тъпа вселена.
    Така че това е като травматиращ базиран контрол на ума, отхвърляне на нашата божественост чрез тази психична манипулация.

    „Този модерен атеистичен хелиоцентричната глобус на Земята, резултат на някакъв шанс “Големият Взрив“ е парадигма, която духовно контролира човечеството чрез премахването на Бог или какъвто и да е интелигентен дизайн и замества целенасоченото божествено сътворение със случайно произволно космическо такова.
    И така, чрез премахването на Земята като неподвижен център на вселената,тези масони са ни преместили както физически, така и метафизически от мястото на Върховна важност, до едно напълно нихилистично безразличие. Ако Земята е център на вселената, тогава идеята за Божественото творение и цел на човешкото съществуване са блестящи. Но ако Земята е само една от милиардите планети, които се въртят около милиарди звезди и милиарди галактики, тогава идеята за Божественото сътворение и конкретната цел за Земята и човешкото съществуване стават силно неправдоподобни. Така че, индокринирайки ни силно с тяхното научна поклонение за материалистичното Слънце, не само че ние губим вяра във всичко, което не е материално,ставаме абсолютни материалисти, за супер надареност, статут в обществото, егоизъм, хедонизъм и консуматорството. Ако няма Бог, и всеки от нас е просто плод на случайност, всичко което наистина има значение, е „АЗ, аз,аз“.Така те превърнаха Мадоната – Божията Майка в материално момиче живеещо в материалния свят(рефрен на Певицата Мадона – изключително умна и скромна :). Техните богати мощни корпорации и техните хлъзгави култове към Слънцето ни продават идоли, на които да се кланяме. Бавно, но сигурно завладяват света, като ние сляпо им вярваме, мълчаливо приемаме тяхната наука, която те продават на политиците,които купуват техните продукти, да слушат тяхната музика, да гледат техните филми. Всички те жертват нашите души в олтара на материализма.
    Това е Голяма заблуда. Бих казал, че това е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА и конспирация в историята.“
    Какво мислите за това? Възможно ли е, да са ни залъгвали през цялото време?

    1. По тази логика Джордано Бруно е изгорял напразно. Малко ми е трудно да се съглася.

    2. Jordan, не си ли ходил(а) на море? Като застанеш на брега и погледнеш към водата много ясно се вижда как хоризонта не е права линия, а дъга. Мога да опровергая едно по едно всичките ти твърдения, но няма смисъл. Някои пък вярват, че целият свят е компютърна симулация и имат доста солидни доказателства за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *