Елитът планира бягство на Марс,а човечеството ще „измира на разкъсваната от война планета“

Забравете за подземните убежища и бункери. Това не помага. Ето защо, ако се случи Aрмагедон, то имащият всички възможности един процент от населението на Земята, планира да избяга на Марс.

Newsweek тази седмица публикува статия, в която твърди, че новите комерсиални космически проекти на милиардера Елън Мъск и Джеф Безос, всъщност не са нищо друго, освен подготовка на плана за спасение на Марс на заможния елит, който е около един процент, а останалите хората ще им се наложи да „умират в мизерия на  разкъсваната от война планета.“

„Предлагащите космическия пътешествия туристически фирми твърдят, че   разработват начини да се даде възможност на човечеството да оцелее, заселвайки се на други планети. Но въпросът е в това, че само богатите ще разполагат със средства да летят до Марс. Определената от Мъск цена на билета е 500 хиляди долара на човек, но това е само за да се стигне до там. Можете да си представите какво оборудване и костюми ще трябва да имат космическите пътешественици за да могат да стъпят на повърхността на друга планета. „

Всъщност само наистина богатите хора ще могат да си позволят космически полет, организиран от компании като SpaceX и Blue Origin, затова е любопитна реакцията на новината от обикновените хора.

Повечето пишат, че те са твърде щастливи да научат, че целият елит ще се отправи на друга планета.

Това е печално за обществото, че първата реакция на хората на първия комерсиален полетът не е разочарованието, че не може да си позволи да лети до Марс, а възторг от факта, че заможният елит на тълпи ще напуска Земята.

Победителят сред коментарите е следният:

„Ха-ха! Ние се облажихме на Земята, и сега ви желаем приятно да прекарате времето си! „

„Но кой ще строи луксозни космически дворци, ще отглежда храна и ще прави маникюр?“

„Мисля, че …. Мисля, че ще трябва да правите всичко сами. „

Не, те вероятно ще обещаят на няколко „късметлии“ от бедняците безплатен полет до Марс чрез различни „работни програми“, за да могат след това да ги превърнат в роби. Успешно спасение на Марс!

http://europe.newsweek.com/mars-colonies-rich-people-404681?rm=eu

Related Posts

One thought on “Елитът планира бягство на Марс,а човечеството ще „измира на разкъсваната от война планета“

  1. НИЩО ново под слънцето – тъп, мноооооооооого тъп елит. Да напуснеш планета, достойна да ти осигури живот и да отидеш на планета, на която има само оцеляване с нюанс на вероятност. Ако бяха по-хитри, щяха да изпращат там провинилите се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *