Хакер е открил доказателства за наличието на бойни кораби в орбита около Земята (видео)

Британски хакер, който успял да получи достъп до строго секретни компютри на НАСА, направи изненадващо изявление, твърдейки, че е открил доказателства за присъствието в орбита на американски (или извънземни)  бойни космически кораби.

Хари Маккинън, който бе обявен за издирван от Съединените щати по делото за най-големия взлом в историята на хакерство военна мрежа, каза, че е открил секретна космическа програма под егидата на военноморските сили на САЩ.

Говорейки по канала за НЛО RichPlanet, 49-годишният хакер каза: „Аз използвах програма, наречена Landsearch, която помага при намирането на файлове и папки.“

„Гледайки в  документите, намерих таблица на Excel, която се отнася до „космически офицери. „

„Имаше изброени звания и фамилни имена. Имаше раздели за „обмен на материали“ между корабите.

„Мисля, че става дума за космически кораби, изведени в орбита – имената на корабите започнаха като във ВМС, с USS».

Маккинън успял, според него, да види снимка, която той смята, че е  доказателство за съществуването на извънземен живот.

„Това беше полукълбо на планета, предполагам, че бе Земята. Беше облачно, но ясно се виждаше класическа пурообразна форма (НЛО). „

Той добави, че е имал чувството, че „това не е било направено от човешки ръце.“

Министърът на вътрешните работи Тереза Мей блокира екстрадирането на Маккинън в САЩ през 2012 година. По-късно бе обявено, че той няма да бъде преследван от прокуратурата в Обединеното кралство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *