Къде се крият Пришълците в Слънчевата система

 Много уфолози смятат, че присъствието на нашата планета на много НЛО и извънземни, е свързано с някакви  вселенски задачи, които ние все още не можем да разберем.

Някои изследователи смятат, че извънземните са приятелски разположени към нас, други – враждебно, а трети – и едното и другото, тъй като на Земята има представители на няколко извънземни концесии. Това, което ги обединява, е само едно – те не искат (или не могат) да установят с нас пряк контакт, въпреки че има доказателства, че контакти с правителствата на великите сили  вече са се случили.

Въпросът е друг: откъде  такъв интерес към нашата планета? Защото  мястото на Слънчевата система във Вселената, според астрономите, не е най-привлекателното? Въпреки, че тези заключения могат да бъдат погрешни. Според класифицирана информация, която изтича периодично в интернет, извънземните никога не пътуват във Вселената, както ние си представяме, т.е. , преодолявайки огромни космически разстояния. За това те имат специални портали за моментално придвижване, или по-скоро – мрежа от такива портали. А в тази  времево-пространствена  мрежа от портали,  нашата Слънчева система е един вид „Silk Road“, много привлекателна за много извънземни цивилизации.

Луната – кораб или база?

Най-близо до Земята и най-вероятното място, където може да се намират пришълците, е обратната страна на Слънцето и Луната, въпреки че е възможно техните кораби и бази да са навсякъде, да кажем, на Марс, Венера, и така нататък.pic_01_12_2015_0824323_t1

Що се отнася до  Луната,  тя е най-подходяща за тази цел, тъй като във всички отношения прилича на  огромен извънземен кораб или изкуствено създадена база. Първо, спътникът е с нереалистично съвършена кръгла форма. На второ място, нейният състав се  различава от земния, което също е неестествено. На трето място, проучването на почвата и показва, че Луната е много по-млада  от Земята, и не  случайно в древните източници за нея нищо не се споменава.

Уфолозите са склонни да мислят, че Луната е или кораб или база на извънземните. Това се потвърждава косвено от американските астронавти, които кацнаха на  сателита. Те са  видели там  много НЛО и дори цели космически портали. По-късно всички видеоматериали са засекретени, а  за земляните е монтирано видео с  кацанията на Луната, заснето в Холивуд, което предизвиква  толкова много противоречия и съмнения, дали  американците наистина са били там.

Трябва да се отбележи, че след първото кацане на американците на Луната, към  „естествения“ сателит на Земята странно загубиха интерес и САЩ и СССР. Нещо повече, сега са налице  всички видове технологии за завладяването на Луната, за  създаването на междинна база  за  по-нататъшно превземане на  космоса, но всички опити на учените да се придвижат в тази посока, сякаш някой ги пресича.

Това предполага, че извънземните  отдавна си сътрудничат с лидерите на великите сили, наблюдават развитието на космическите технологии и  интереса на хората към НЛО. Поради тази причина, всичко по  по темата е строго засекретено, а учените, които са твърде заинтересовани от  уфологията, са под контрола на службите за сигурност, а  и  често просто изчезват без следа.

Какво има зад  Слънцето?

От древни времена  хората са вярвали, че боговете (а  за тях извънземните са били богове), пристигат от Слънцето. Най-вероятно това се дължи на факта, че просто отвъд нашето светило има  други извънземни бази. Защото  Слънцето, в сравнение със Земята,  е много голямо, нещо като огромна ябълка и маково семе. И поради това  не можем да видим какво има там с някой от телескопите, и затова не знам какво има зад Слънцето.
pic_01_12_2015_0824325_t1
А именно зад него, смятат някои астрономи, се намира   планета, много подобна на Земята, която постоянно е скрита от очите ни от огромното светило.

Разбира се, хората все още не са в състояние да изпратят  космическа мисия за да проверят, въпреки че се смята, че тези технологии вече са налице,  но отново някой не позволява да се използват. А  за самите извънземни едва ли е привлекателно да разберем подробности за техните бази и  цяла планета, обитавани от друг разум.

pic_01_12_2015_0824326_t1
Астрономите, благодарение на изчисления,  например по промените в магнитните силови връзки, които документират инструментите,  са уверени, че зад Слънцето се намира двойник на Земята, и че там има  приблизително същите условия на живот като на нашата планета. И ако е така, защо с  нашата планета все още не е установен контакт? Уфолозите смятат, че именно на тази  планета трябва да се търсят представители на извънземни цивилизации. И най-вероятно там има  много повече, отколкото дори можем да си позволим да  предположим.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *