Появи се още едно видео с доказателства за съществуването на НЛО (видео)

Учени публикуваха кадри с полети на загадъчни летящи чинии на Земята.

Уникалното видео е заснето от НАСА още през 1991 г. На кадрите може да се видят повече от дузина мистериозни обекти, които се движат към нашата планета с различна скорост.

Учените определят това като доказателство за съществуването на извънземни.

– Това е най-необичайната поява на извънземни кораби, които някога съм виждал – каза за The Daily Star американският професор Марк Карлото.

Доказателства, че жителите на Земята не са сами във Вселената, представя и друг експерт – д-р Едгар Мичъл от Съединените щати, който твърди, че един от тези НЛО е паднал на нашата планета.

– Имаме информация, че извънземен кораб се е разбил и по-късно е възстановен от нашите експерти. Поради това, че не сме сами във Вселената, извънземни същества посещават нашата планета от дълго време – казва ученият.

Професор Теодор Лаудер от университета в американския щат Ню Хемпшир също е на мнение, че извънземни вече са посещавали Земята.

– Разумни същества от други звездни системи идват на нашата планета. Някои ги наричат гости, а някои – звездни същества. Това не е въпрос на конюнктура, ние не представяме желаното за действително – казва той.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *