Самолет е бил отвлечен от извънземни над Бирмингам? (видео)

Това видео е заснето в края на миналия месец, близо до летището на Бирмингам. Същността му е в това, че пред погледа на автора на този материал в небето изчезва самолет.

Видеото определено време не е разпространявано в мрежата, тъй като е било необходимо да се разбере какво всъщност може да се е случило.

Но … обяснения не последвали, а освен това диспечерската служба на летището твърди, че по време на снимането не е имало полети и радарът не е отчел някакви летящи обекти.

Въпреки всичко това, авторът на клипа твърди, че в този час, той и приятелката му разхождали кучето  в парка в близост до летището, когато изведнъж забелязал, че летящия за кацане (а може би за излитане) самолет се държи странно.

Надявайки се да заснеме катастрофа, мъжът бързо включил камерата и започнал да снима. Само че мистериозния самолет просто изчезнал пред очите му след няколко секунди.

Съответните служби на летището, според него, все още разследват инцидента, но на тяхно разположение е само това видео. Онлайн уфолози, които разполагат със същите кадри, издигат две версии. Според едната от тях, извънземните може просто да са имитирали полет на земен самолет за да отклонят вниманието на хората. Според друга версия, отвличане на самолет все пак е имало и веднага тази информация е била засекретена от съответните служби.


Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *