Странни биологични НЛО се появяват над Мексико и Калининград

В продължение на няколко години в град Калининград се вижда неизвестен обект. На 16 декември той е фотографиран от  Евгений Кривцов, който казва , че този НЛО прилича на мида, бяла от вътре.

Друг калининградец – Олег Холоденко, който няколко години изучава проблема с неидентифицираните летящи обекти, счита, че това е така нареченият НАБО. Терминът се появява в Испания, където акронимът звучи малко особено EBANI – Entidad Biological Anomalous No Identificadan UFO“,  което в превод означава аномален неустановен биологичен обект.

Олег с приятеля си  Сергей Никитин отдавна се интересуват от тази тема.

Какво е НАБО и по какво  се различава от НЛО? Според Холоденко, това  са летящи обекти, лишени от всяка структура и нямат видими технологични устройства – казва изследователят. Това е някаква  агломерация от прозрачни или полупрозрачни сфери, които излъчват монохромна или многоцветна светлина.

83461656

Различни цветове или нюанси са преместват  синхронно в идеален ред, променяйки формата на обекта с помощта на неизвестна енергия, и напомня на някакъв организъм. От това идва името – неидентифицирано аномално  биологично образувание (НАБО), или неустановен  биологичен обект с дължина от 10 до 20 метра.
53726118
Ние считаме, че те имат плазмена обвивка, благодарение на която се движат във всички посоки, в атмосферата,  независимо от силата и посоката на вятъра. “

Според наблюдателя, ако  НЛО се наблюдават по целия свят, НАБО само  в някои страни, най-вече в Мексико, където има  много аномални зони, и в Калининград.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *