Уфолозите са прави: Само учените и официалните власти не забелязват извънземните (видео)

Официалните власти на почти всички страни по света се преструват, че НЛО не съществуват, явно затова и  изхранваните от тях учени се държат по подобен начин. В същото време извънземните продължават да летят над главите на земляните, в повечето случаи без да им причиняват неудобства. Като само успяват да предизвикат поредната изненада.

Оказва се, че извънземните се интересуват от спортни състезания
Например една класическа летяща чиния се появява в тъмното небе, когато във Ванкувър се провежда бейзболен мач.

Запалянковците в Канада наблюдават обекта няколко минути, и дори го снимат. Защото неизвестният обект с формата на диск кръжи свободно във вечерното небе и увисва над терена като дори не се опитва да се скрие от камерите.

Както се шегува авторът на публикуваното онлайн видео, извънземните изглеждат се заинтересували от играта на терена, те дори изгледали няколко подавания, и едва след това отлитат както подобава: НЛО мигновено изчезна, сякаш се изпарява.

В нощното небе се вижда нещо странно

А жител на Appleton в САЩ вижa във вечерното небе пурообразен обект, който виси във въздуха неподвижно.

Отначало мъжът си помислил, че това е дирижабъл, но обектът бил твърде дълъг и тънък за такива въздухоплавателни средства.

Пурообразен НЛО и над Манчестър


Такива НЛО с форма на пура се срещат също толкова много, колкото и такива, приличащи на летящи чинии. Именно такава „тръба“ или „пура“ в небето над Манчестър е заснел британец. Обектът като всеки уважаващ себе си НЛО изчезва внезапно.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *