Да се сплотим или да приемем исляма – това е въпросът

Милиони мюсюлмански мигранти променят лицето на Европа. Трудно е да се повярва, но тяхното нахлуване е описано в книгата Зоар преди две хиляди години. И това е – само началото …

Не потръгна добре 2016 г. За нейната мрачна поява възвестиха събитита в Кьолн, където хиляди млади мигранти организираха масов тормоз над жените пред очите на всички честни хора, включително полицаи. Правителство и медии не можаха да заглушат „инцидента“, но неговото закъсняло ехо не помогна да се извлекат поуки от случилото се.

За да може най-бързо да се сложи край на тези явления, те би следвало да се оповестяват публично. В противен случай, те могат да служат като стимул за по-нататъшно ескалиране   – например за изнасилване на малолетни и непълнолетни лица, което да доведе до тежки последствия за жертвите и техните родители, а и за системата на образованието.

Въпреки това „либералните“ европейски средства за масова информация предпочитат тишината. В действителност именно правителствата и медиите под техен контрол „насилват“ общественото мнение – за да си осигурят гласове на следващите избори.

Западното общество е застрашено от изчезване

Германия е огледалото на европейската деградация, Ден след ден, жителите на ЕС  чувстват как сред тях се разгръща нова мощна сила – невиждани досега хора с жесток нрав и брутална идеология , изковани в ковачницата на Ислямска държава. Европейците смятаха, че имигрантите ще влеят в тях „нова кръв“ и ще избавят континента от сенилност. А самите „бежанци“ гледат на нещата по различен начин – те искат да овладеят Европа и чрез нея да продължат похода на исляма по цял свят. Това, което бе замислено като котел за „смесване на различни култури“, се превръща в тумор, който е нелечим.

Още през 2009 г. по време на посещението ми в Австрия, кметът на Виена ми каза, че мюсюлманите започват да проникват в Стария свят. Подобно на скакалци, те изведнъж се спускат върху изстраданото европейско поле. Да се спре това е невъзможно, против тях са еднакво безсилни и правителството и службите за сигурност в Австрия.

Що се отнася до германците, те сами “ предизвикаха огъня върху себе си“ с политиката на отворени врати. Германия отвори портите си за милиони имигранти, които богатите арабски страни отказват да приемат заради „ментални различия.“ Председателят на Съюза на баварските градове предупреди, че до 2020 г. в Германия броят на мюсюлманите ще достигне 20 милиона – една четвърт от населението!

Германското правителство няма да бъде в състояние да спре притока. И исканията на народа ще са само стонове на умиращ. В грохналата Европа гасне желанието и да се бори за живота си. Подобно на изчезналите цивилизации в древността, просветеният някога континент напомня стар човек, живеещ в последните си дни.

Всяко поколение има своя Хитлер

Европейците са лишени от жива, ефективна идеология. А без идеология, без по-прецизна методология за социално сближаване, обществото не може да функционира правилно.

Истинското обединение на държавите би позволило на Европа да формира твърда и вярна политика към имигрантите. Но Европейският съюз, така както изглежда днес – е просто жалка илюзия за наднационален съюз. В действителност ние говорим за користна  „договорка“ на страните с една -единствена цел – да се правят пари и да се осигури достойна алтернатива в конкуренцията със САЩ и Китай. Този съюз не е създаден в името на справедливо, равноправно обединение на култури, езици и народи, а заради общата валута.

Като такава Европа е антитеза на концепцията за „единство“. Тя е разделена отвътре и следователно е безпомощна пред предизвикателствата на нашето време. Неуспехът да се разработи съвместен подход към кризата с „пришълците“ показва, че европейците не разполагат с вярна методика за обединение на хората.

И което е още по-лошо, в допълнение към социалния вакуум, Европа е лишена от сериозни лидери, които могат да поведат хората. Партиите на крайната десница и крайната левица, заемащи периферията на политическата карта -са единствените, който показват готовност да действат. Все пак въпреки че те няма да се предадат веднага, тяхната сила бавно отшумява заради милионите европейски граждани, които все повече ще се опасяват публично да ядат свинско и да пият бира. При липса на друг изход, християните ще започнат постепенно да се съобразяват със законите на исляма и не е далече денят, когато те ще трябва да заменят молитвата си в църквата с молитвата в джамията.

Мюсюлманите няма да изпуснат шанса си, те ще използва до последната капка слабостта на Европа и нейната неспособност да се обедини. Може би някой ще го накарат да емигрира, а някой – да се присъедини към редиците на ИД или нейните аналози, и  няма да минат и десет години – и от Европа ще останат малко неща от тези, които познаваме днес.

Странни времена пред духовната ера

Без да забелязване ние вече сме на прага на нова ера, по време на която християнството ще отстъпи мястото си на радикалния ислям.

„Повечето от бежанците са мюсюлмани, а не християни – заяви наскоро министър-председателят на Унгария Виктор Орбан в беседа с лидерите на Европейския съюз.
Потокът от бежанци заплашва да подкопае християнските корени на континента „.

Вкоренявайки се в Европа милиони мюсюлмани проправят пътя за това, което може да стане Трета световна война, когато ислямът нападне християнството в борба за световно господство. Книгата Зоар предвижда този процес още преди две хиляди години: „В бъдеще синовете на Исмаил ще предизвикат големи войни в света и ще се съберат синовете на Едом, и ще започнат с тях война“ (глава „Ваера“, 203.).

Все пак, не всичко е решено. За да се събудят от дрямката европейците и да им се даде възможност да реализират своите социални цели, в тях се въвежда „антиген“ – с други думи „инжектира“ им се цивилизация, противоположна на техните обичаи. В действителност сценарият е идеален: мигрантите се преселват в Европа, за да могат основно да я „разтърсят“.

Съпротивлението на местните народи и правителства при вида на този хаос, който мигрантите сеят по пътя си, ще застави безпомощните европейци да се замислят за оцеляване.

Как да се спасим? Как да запазим своята идентичност? Как да живеем по-нататък? Какво е бъдещето на нашия съюз от държави? – Това са само някои от въпросите, които вече си задават пробуждащите се местни хора. Така мигрантите превъзпитават Европа. Те буквално я тласкат към истинско обединение, към нова фаза на развитие на глобалното човечество.

Със съкращения- д-р Михаел Лайтман, кабалист

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *