Магията на Водата: Никога не сядайте да пиете чай с лош и зъл човек

Кой не знае днес, че водата има способността да запомня  информация? За това са написани много научни статии и книги, заснети са интересни филми. A светената вода? Тя не се разваля с години и има лечебни свойства.

Магията на водата

Това явление може да се обясни така: водата е един вид „магнитна лента“, записваща цялата информация, с която влиза в контакт.

Водата я зареждат народните лечители – и тя лекува хората.  Над водата зли вещици четат своите магии и след това я изливат на прага на жертвите …

Всяка домакиня знае, че лошото настроение не й позволява да сготви вкусна храна. Но ако в кухнята действате  с любов и радост, вие получавате истински шедьовър.

Човешкото тяло се състои от  70-80 процента вода. Нали знаете колко зле се чувстваме, когато ни наругаят? А когато ни  похвалят, или ни направят комплимент – ние веднага разцъфтяваме.

Способността на водата да запомня  отдавна се използва в медицинската практика. Днес хомеопатията е  официално признат и високоефективен метод за лечение. Как се приготвят хомеопатични лекарства? Лекарството се разтваря във вода в  такава незначителна концентрация, че в  10 литра течност има само няколко  молекули.

Известният японски изследовател на водата Масару Емото по време на  многобройни експерименти нагледно  показва способността на тази уникална течност да абсорбира, записва, съхранява и предава емоциите и мислите на човека. Както се оказва, на  формата на ледените кристали, образуващи се при замръзването на  водата, влияе  не само чистотата и, но и каква музика се чува над водата, какви изображения и се показват, какви думи се произнасят, и като цяло, дали хората мислят за нея или не.

Работа с водата

Възможно ли е водата някак си да се изчисти от негативната информация и вместо това да се запише в нея положителна, за да може да стане лековита?

Такъв способ  наистина има.

Поставете чаша обикновена вода на лявата си ръка, а с дясната я  покрийте. Използвайки силата на ума си, започваме да прехвърляме от ръцете си енергия към  водата, като при това казваме на  глас следните твърдения:

– Аз включвам мощна програма, която ще неутрализира всички намиращи се в  тази вода вредни химически примеси и соли на всякакви тежки метали;

– Всички необходими за мен микроелементи  и соли остават във водата;

– Всички бактерии, патогени,  паразити, присъстващи във водата, се неутрализират;

– Аз програмирам водата в  чашата да очисти тялото ми от  токсини, паразити и болестотворни бактерии.

След това предаваме на пречистената вода емоции  с  благодарност и любов и я молим  да ни даде енергия и здраве, да възстанови  всяка клетка на тялото.

След това включваме въображението си и  започваме  да записваме във водата информация, която е най-подходяща за нас, например:  „Сега аз програмирам тази  водата за бързо възстановяване на ставата на коляното ми и за възстановяване на зъбите“ и така нататък.

Или можете просто да се обърнете към водата,  да речем така:  „Аз те обичам и ти благодаря“, като вложите в тези думи цялата си искреност и благодарност. А след това – пийте за здраве!

Пийте повече вода

Две чаши с вълшебна вода, изпити след събуждане, активизират вашите вътрешни органи. Една чаша половин час преди хранене подобрява храносмилането. Чаша вода преди душ ще понижи кръвното ви налягане, а  преди сън – със сигурност ще ви предпази от инфаркт, инсулт, спазми на краката през нощта. Само задължително трябва да пиете вода, заредена с вашите добри мисли и любов.

И никога не сядайте да пиете чай с лош и зъл човек … Вече знаете защо.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *