Митичен елф бе заснет на видео

За повечето хора елфите са известни като вълшебен народ от келтския  и германско – скандинавския фолклор, затова  мнозина не вярват в съществуването на малките човечета,  считайки ги за измислица от приказките. Но  някои изследователи смятат, че елфите наистина съществуват и понякога хората ги срещат.

Неотдавна в  YouTube се появи невероятен запис, на който, вероятно, е заснет истински елф. Видеото е направено от две деца, които се разхождали в изоставена градина.

Едно от момчетата снимало с мобилен телефон, когато в обектива на камерата попаднало малко  хуманоидно създание, надничащо иззад бетонна стена.

Хуманодиът, с  ръст колкото човешка длан,  няколко секунди с интерес наблюдава децата, а след това изчезва. За да направи клипа още по-интересен, авторът е добавил и  фрагменти от други клипове, които показват предполагаеми елфи.

Заснетото от децата човече е облечено в светли дрехи. Митичното същество може да се види съвсем ясно. Много  потребители на  «YouTube» казват, че безусловно вярват ма  автентичността на записа. Други потребители смятат, че това е монтаж- с помощта на модерен  софтуер да се  добави такъв обект във видео е лесно.

Но  никой не се наема да каже какво точно е заснето. Но ако вярвате в, да речем, йети или русалки, трябва да приемете с уважение този интересен материали …

Още по темата:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *