Навици, които ще удължат живота ви през Новата година

Специалисти от изследователския отдел на британска  клиниката са приключили експеримент по изследване на  навиците на хората. Оказало се, че 45% от ежедневно изпълняваните от  човека действия – са навици.

Ако правилно се подбере  списъка с  навици, това  може  да удължи  живота и то най-малко с  десетилетие.

Учените съветват да не се използва храната от вчера, тъй като това се отразява негативно на организма, който отслабва с всяка изминала година. Например, не бива се яде салатата, направена предишната вечер.

Внимателното отношение към готвенето също влиза в  списъка с добрите навици, които имат положителен ефект върху организма. Наред с това учените препоръчват да бъдат изключени от хранителния режим  всякакви витаминни и биологични добавки към храните.

Тези продукти увеличи вероятността от развитие на редица заболявания, включително онкологични. Ако хората се вслушат в това научно становище и преосмислят диетата си, няма да имат здравословни проблеми, твърдят медиците.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.