НЛО нападна бойни самолети в Сирия (видео)

Два сферични НЛО са атакували бомбардировач на сирийската армия. Двамата пилоти са забелязало две прелитащи покрай самолета кълба. Пилотите за минута губят контрол върху самолета, а приборите отказват. Наземните станции загубили бомбардировача на радарите.

Минута по-късно е възстановен контролът и самолетът се завърнал благополучно в базата. Но се оказало, че записите от черните кутии са напълно изтрити. Анализатори смятат, че самолетът е атакуван с електромагнитен лъч от неизвестен произход. Такива оръжия терористите или други държави все още нямат. В Сирия не за първи път се забелязват НЛО в зоната на военните действия. Тяхната поява зачестява с нахлуването на ислямистите:

Най-често неидентифицирани обекти се наблюдават в близост до руините на древна Палмира. Може би най-древните сирийски земи крият нещо по-зловещо, нещо, което не може да не притеснява извънземните цивилизации. Защото терористите грабят и рушат паметниците на древните народи, които са живели на територията на Сирия, още по времето на древната шумерска цивилизация.

loading...

Share This: