НЛО нападна бойни самолети в Сирия (видео)

Два сферични НЛО са атакували бомбардировач на сирийската армия. Двамата пилоти са забелязало две прелитащи покрай самолета кълба. Пилотите за минута губят контрол върху самолета, а приборите отказват. Наземните станции загубили бомбардировача на радарите.

Минута по-късно е възстановен контролът и самолетът се завърнал благополучно в базата. Но се оказало, че записите от черните кутии са напълно изтрити. Анализатори смятат, че самолетът е атакуван с електромагнитен лъч от неизвестен произход. Такива оръжия терористите или други държави все още нямат. В Сирия не за първи път се забелязват НЛО в зоната на военните действия. Тяхната поява зачестява с нахлуването на ислямистите:

Най-често неидентифицирани обекти се наблюдават в близост до руините на древна Палмира. Може би най-древните сирийски земи крият нещо по-зловещо, нещо, което не може да не притеснява извънземните цивилизации. Защото терористите грабят и рушат паметниците на древните народи, които са живели на територията на Сирия, още по времето на древната шумерска цивилизация.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.