Оливия Фарнсуърт е първият свръхчовек: Никога не се уморява, не яде и не чувства болка

Седемгодишната Оливия Фарнсуърт от английския град Хъдърсфийлд има уникална хромозомна аномалия: тя никога не се уморява, може цели дни да не яде и никога не  чувства болка.

Лекарите я  наричат ​​“бионик“, а майка и  казва, че момичето е „направено от стомана“.

Експертите са обезкуражени: очевидно Оливия е  единственият човек в света, който има едновременно три подобни особености, а име тази аномалия все още няма.

Майката на Оливия, Ники Фарнсуърт, заяви пред пресата, че един ден момичето  било ударено и  известно време я влачила по асфалта кола, и всички бяха ужасени от това, което се случва – но Оливия просто се изправила, поотърсила се и  продължила да върви.

Оливия преди няколко години сериозно си наранила устната, но не чувствала нищо: трябвало да и се направи пластична операция за коригиране на външния вид.

Страничен ефект от променените гени се оказало това, че твърде бавно и расте косата. До определена възраст Оливия я дразнили като и  казвали, че е момче.

Г-жа Фарнсуърт казва също, че Оливия получава пристъпи на  агресия. Тъй като момичето не чувства болка, то без колебание използва всички части на тялото си (дори и главата), за  да навреди на околните.

Всичко това е много тревожно тъй като Оливия Фарнсуърт не чувства опасностите:  тя може да падне от дърво, да си счупи  нещо и  да не разбере  какво се е случило.

Семейството на Фарнсуърт в момента събира средства за изследвания на състоянието на Оливия.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *