Полицията в Германия: Изнасилванията са заради националните обичаи на бежанците

В Кьолн е отбелязана нова серия от нападения. Бежанците, дали опиянени, дали обезумели от собствената си безнаказаност, продължават да вилнеят. Сега те атакуват чужденците. Канцлерът Ангела Меркел спешно пренареди графика си и реши да не ходи в Давос, германските граждани са изпаднали в страх.

По време на заседание Министерството на вътрешните работи на провинция Северен Рейн-Вестфалия определи виновните – отговорността за събитията в навечерието на Нова година в Кьолн се оказва, че е на полицията. 50 страници доклада министърът е изчел за един час. Стражите на реда, казва той, са действали твърде бавно и некоординирано. В отговор се изля порой от критики.

„Имало ли е все пак някакви указания от Министерството на вътрешните работи за полицията, да не говорим за специфичния произход на престъпниците,“ – отбеляза председателят на ХДС в Северен Рейн-Вестфалия, Армин Лашет.

Полицията представи своя доклад на 27 страници, в който се описват всички престъпления, извършени тази нощ. Да помогне на жертвите полицията не е била в състояние, на полицаите просто не е било позволено да стигнат до жените, които са били заобиколени от плътен кордон от пияни мъже. На заповедта да се разпръснат, те не са реагирали, неразбирайки езика, а да ги задържат не са могли- не е имало къде да ги отведат. Имигрантите са били агресивни, блокирали са пероните, късали са си документите, като казвали, че утре ще получат нови. Станцията е била превърната в тоалетна, с всички произтичащи от това последици. Броят на пострадалите надхвърля вече петстотин жени. Задържани са 19 човека, граждани на Мароко и Алжир, двама от тях са непълнолетни.

Федералната криминална полиция сега се опитва да припише всичко на някои обичаи в арабските страни, като казва – видите ли, едно от най-често срещаните престъпления там е групово изнасилване на публични събития. Мигранти в центъра на Кьолн казват обаче, че това е пълна глупост. Те организираха акция – раздаваха рози и листовки на жените, призовавайки ги да не се страхуват.

„В нито една арабска страна ние не правим това, тук се бяха събрали около 20-30 хулигани, но сега са виновни всички бежанци,“ – казва един от мигрантите.

Но думите няма как да успокоят уплашените германски жени. Те си спомнят площад Тахрир в Кайро, където през февруари 2011 г. в чест на оставката на Мубарак, бяха изнасилени шест чуждестранни журналистки и 25 от участничките в протеста.

Това е Египет, а тук е Германия, която сега, както изглежда, също ще живее в такава реалност, приемайки над един милион имигранти без документи или с фалшиви сирийски паспорти, отпечатани в Турция.

Подобни случаи са регистрирани в Австрия и Швейцария. Шведската полиция започва разследване срещу собствените си служители, които са се опитвали да скрият фактите за масови изнасилвания, извършени от имигранти по време на музикални фестивал в Стокхолм.

На този фон в книжарниците се появи книгата на Адолф Хитлер Mein Kampf. В Лайпциг по улиците излизат хиляди националисти от партия „Пегида.“ В Хамбург полицията арестува още един мигрант, който се опитал да посегне на 10-годишно дете.

Опиянени от чувство на безнаказаност, мигрантите продължават да се забавляват, като правят това съгласувано – приютите са оборудвани с безплатен Wi-Fi. В отговор, германците започнаха да формират собствени групи за самозащита, които обясняват на гостите, къде е домът им и как да се държат. Двама пакистанци сега са в болница, леко ранен е един сириец.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *