Полтъргайст вилнее в празен офис през нощта (видео)

Видеото демонстрира необяснима активност през нощта в празни офисни помещения. Според автора на статията, той е убеден, че в офиса се е заселил полтъргайст, който безчинства, когато служителите се приберат вкъщи.

Във видеото по-долу ясно се вижда как из помещенията сами се движат столове. Мигат мониторите на изключените компютри, мърдат дръжките на затворени врати, а като се отворят,  се затръшват шумно. Отварят се кутии с документи, след което хартията лети във въздуха.

Може да си помислите, че гледате филм на ужасите в псевдодокументален стил, но в действителност това е запис от камери за наблюдение в офиса на британската компания «Joshua Brookes Ltd» на. Някои потребители в «YouTube» са забелязали на пода и стените тайнствени сенки, движещи се с изненадваща скорост.

Известният изследовател на паранормални явления Скот Маккинън внимателно е проучил видеото и заключава, че в офиса на фирмата става   нещо  наистина свръхестествено.

Експертът обяснява: „Записът изглежда , че не е фалшив. Да се направи такава сложна инсталация и дистанционно да се включват всички компютри наведнъж, е трудно. Цифров монтаж също е изключен, тъй като такива аматьорски специални ефекти се виждат и с невъоръжено око. Всичко, което се случва във видеото изглежда много правдоподобно, така че аз съм склонен да вярвам, че свръхестествената активност, показана във видеото, е истинска. “

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *