Практическа телепатия – разкриване на тайните на мъртвите

След като овладеете основните умения в  телепатията, ще можете мислено да общувате не само с живите, но с мъртвите хора. По-точно, ще възприемате  специфична  информация с некробиотичен характер. Конкретен пример: представете си, че някой познат е  умрял  при мистериозни обстоятелства. Какво е било – злополука или коварно убийство?

Разследването е приключило? За държавните органи да, но не и за телепат! При желание екстрасенс  може да възприема некробиотични  сигнали –  умрелият човек сам  ще му разкаже  съдбата си.

Как работи това

Енергоинформационното поле на Земята

Нашата планета има енергоинформационно поле, което  много дълго време  пази  всички важни събития. То  може да се сравни с твърд диск на компютъра с неограничен обем.

Ако желае опитен екстрасенс може да се „настрои“ към това поле и да приема събития от миналото. Например, той може да разгледа строителството на египетските пирамиди, или да погледне битката при Ватерло.

Разбира се, тези „чудеса“ може да се правят само от  много силни екстрасенси. Затова трябва да се започне с проста техника, която се нарича „възприятие на некробиотична (предсмъртна) информация.“ Този метод е много по-лесен за овладяване.

Некробиотична информация – това са спомени на човек, който е починал от насилствена смърт. Силни емоции като ужас, гняв или страх, дълго време остават в биоенергичното поле.

Настройка за получаване на информация

Важно! Това упражнение може да се извършва само през деня, в добро здраве и в добро настроение. В противен случай можете да си причините умствено или физическо увреждане.

Легнете по гръб и затворете очи. Изпълнете  психическо дишане за да изчистите ума си. Представете си над главата чисто, ясно небе. Взирайте се в  него няколко минути. Телепатията ще ви помогне да  се свържете с другия свят, но да знаете, че това е опасно! След което се съсредоточете  върху информацията, която искате да получите. Например, ако се опитвате да разгадаете  тайнствените обстоятелства около смъртта на починал, опитайте възможно най-точно да си  представите лицето му.

След известно време в ума ви ще започнат да се появяват неясни изображения. Тези видения трябва да се запомнят, но не се опитвайте да ги анализирате! Телепатичната сесия ще започне веднага след като влезете  в активен мисловен процес.

Трябва да се има предвид, че да  се приема информация с некробиотичен характер е   много тежко. Някои екстрасенси  са в състояние да чувстват ехото на негативните емоции на умрели или убити хора. Следователно, използването на тази техника може да е не повече от 2 пъти седмично. Ако смятате, че вашият  емоционален фон е спаднал  рязко (чувствате тъга, безнадеждност), телепатичната сесия трябва да се прекрати, докато се възстанови емоционалното ви равновесие.

Край на сеанса
За да прекъснете телепатичния контакт, трябва отново да си представите над главата ясно, безоблачно небе. Изхвърлете всички странични мисли, изчистете ума си. След 5-7 минути ще бъдете в състояние да се върнете към нормалния живот. Някои екстрасенси заспиват след сеанс – това им помага да компенсират изгубената енергия.

http://planeta.moy.su

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *