Земята предупреждава хората или вече ги наказва? (видео)

В Колумбия продължава да расте по дължина и ширина пукнатината в земята в департамента Нариньо. От тази аномалия значително са пострадали пътя и домовете на живеещите в Aпонте.

В селото са напукани и са потънали почти двеста къщи, техните жители са били принудени да напуснат домовете си. Пукнатината се появи в началото на миналата година, а в началото не е предизвиквала особени тревоги. Но за година тя нарасна до повече от километър на дължина, а на някои места се е разширила до почти един метър (средно около петдесет сантиметра).

За изследването на пукнатината вече е изпратен инженерен батальон, който ще трябва внимателно да я проучи и да реши как да се справи с нея.

Потомците на древните индианци Инга, които още от древността живеят на тази земя казват, че според техните легенди така Майката Земя предупреждава хората, че тя страда от техните неразумни дейности. И ако не спрат безчинствата, Земята след предупреждението ще започне да наказва хората. И това може да бъде още по-страшна катастрофа за местните жители като силни земетресения, вулканични изригвания, и така нататък.pic-26-01-2016-1128312

Операторът Мигул Кардова е заснел видеоклип, който позволява да се види пукнатината в колумбийската земя с повече подробности, включително може да се види и как тя разрушава пътищата и домовете на местните жители.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *