29 февруари е ден със силна енергетика, да се боим ли от него?

29

2016 е високосна година, затова много хора се страхуват от този ден –  29 февруари. И въпреки, че този страх е основателен,  е важно да се знае всичко за високосните години – това ще помогне да се избегнат отрицателните самонастройки.

Какво е високосна година

На всеки четири години в календара се добавя един ден – 29 февруари. Причината е проста: нашата планета обикаля около Слънцето не точно 365 дни. Земята използва за това  четвърт ден повече, затова за 4 години се  „натрупва“ ден повече. Още Гай Юлий Цезар е поискал от своите учени да узнаят всичко за този мистериозен феномен.

Най-добрите умове по онова време му обясняват как стоят нещата, като предлагат да се въведе високосна година, и  Цезар се съгласява.

29 февруари, според мнението на учените, не представлява опасност, така че през 2016 г., както във всяка друга, няма смисъл да се маркира по особен начин този ден, като се търси в него нещо отрицателно.

Напротив, този  допълнителен ден трябва да се използва  като подарено ни време, за да постигнем целите си.

Мнение на екстрасенсите

Според тях негативната енергия се разгръща с пълна сила на 29  февруари. В този ден  се случват лоши неща, защото хората ходят незащитени от зли духове и от отрицателни енергии.

Носете талисмани и амулети на 29 февруари за да си  осигурите максимална безопасност за вас и вашата аура, казват те.

На този ден, както  казват езотериците има много голям шанс за  уроки, или да прихванете отрицателна програма  от някого.

Мнението на  абсолютно всички основни религии в света обаче,  напълно опровергава и осъжда суеверията, особено що се отнася до 29 февруари, затова причина да се разглежда тази дата като тъмна и негативна – няма.

Нещо повече, за християните се счита за грях да  попадат в такива заблуди. Това мнение е авторитетно за всички вярващи в света,  които, между другото, са много. Вярно ли е – вие решавате сами.

Според астролозите

Астролози свързват положителните или отрицателни енергийни вибрации със състоянието на звездите, така че тяхното мнение за високосните години, и за 29 февруари,  се променя всеки път.

В 2016 г.  29-ти февруари ще е зареден с доста силна енергия – Луната ще намалява и ще  управлява Скорпион. Това е може би най-важният ден в месеца. Освен това, 2016 г.  ще бъде годината на Огнената Маймуната, което зарежда този  ден с мощна творческата енергия.

Според психолозите

Гледната точка на психолозите   е доста ясна –  29 февруари ще премине точно така, както вие си представяте. Вашите мисли са материални, така че е добре да си направите за него положителна настройка, за да направите този ден добър, а не лош. Психолозите съветват по-малко да се вслушвате във всички плашещи прогнози, просто да вярвате в себе си и силата си, а от сутринта да се настроите на положителна вълна.

Надяваме се, че 29-ти февруари, 2016 г. ще бъде положителен за всички. Нека късметът да бъде с вас и в този ден, а  неприятностите да ви поминават. Бъдете щастливи през тази година всеки ден.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *