Агент по сигурността от САЩ подготвя разсекретяването на 1 000 свръхтайни досиета за НЛО и извънземните

Бивш служител на Министерството на отбраната на Великобритания е потвърдил автентичността на новия източник на секретна информация, съобщава express.co.uk

Бивш офицер от американския флот, който твърди, че тайното му споразумение с правителството на САЩ е изтекло, обещава да вдигне завесата над хиляди свръхсекретни досиета за НЛО, които са му известни.

Човекът, който казва, че е бил старшина трети клас в Центъра за Военноморски Телекомуникации във Мофет Фийлд NAS oт февруари 1986 г. до октомври 1989 г., посочва също, че може да хвърли светлина върху мистериозното масово наблюдение на НЛО с участието на военни през 1980 г. във Великобритания.

Служителят не споменава името си , но бившият изследовател на НЛО от британското Министерство на отбраната е потвърдил за Express.co.uk, че човекът е надежден източник, и така предизвика вълнения сред ловците на НЛО за възможното разкриване.

Ник Поуп, който е отговарял в Министерството на отбраната за разследване на необясними случаи с НЛО във Великобритания, включително и инцидента в Rendlesham, казва: „Аз всъщност лично разговарях с този човек, и не се съмнявам в досието му.

„По езика, който той използва, и информацията, която казва, е ясно, че той е един истински инсайдер.“

Но Поуп не е насърчил информатора да дава публични показания.

Той добавя: „Тъй като аз имам собствено задължение за запазване на секретност, не мога да насърчавам никого да разкрива класифицирана информация без надлежни пълномощия, но   съм много заинтересуван от историята му.“

„Особено ме интересуват детайлите за инцидента в гората на Rendlesham“.
Легендата за Rendlesham е наречена „британския Розуел“.

Наблюдението на извънземни в Обединеното кралство се случва, когато трима американски офицери от базата Bentwaters, започнали да твърдят, че са видели „триъгълен кораб“, който се е приземил в околните гори в ранните часове на 26 декември 1980 г.

Това предизвиква появата на различни конспиративни теории и множество слухове за този НЛ.

Човекът, чието име не се съобщава, твърди, че американската Агенция за национална сигурност (NSA) и британското правителство са имали общ проект за събиране на данни за НЛО, включително и в Rendlesham през 1980 г.

Движението за разкриване на наблюдения и факти за НЛО призова правителствата по целия свят да разкрият своите тайни досиета за НЛО.

Бившият член на Американската агенция за национална сигурност заяви: „Аз лично обработих, прегледах и предадох хиляди документи, свързани с НЛО/извънземни проекти. Моето споразумение за поверителност с правителството на САЩ изтече през октомври 2014 година. Имам копие от моите разрешения в сферата на безопасността.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *