Извънземните съществуват! – 2

11. Египетските фрески

Някои изследователи твърдят, че извънземните са посещавали древните египтяни, разказвайки им за бъдещите потомци. На редица египетски фрески са нарисувани хеликоптери, подводници и реактивни самолети.

12. Търсене на извънземни радиосигнали

От 1995 г. Институтът SETI в Маунтин Вю, Калифорния, работи по проект за сканиране на над 1000 звезди, за да бъдат засечени извънземни радиопредавания. Стойността на проекта е $ 5 милиона годишно и се финансира от частни източници. Те се надяват, че гигантската антена Allen Telescope Array ще хване сигнал до 2025 г.

13. Подземните убежища на Марс

Най-вероятните места за извънземен живот в Слънчевата система: Марс- подземни убежища, горещите петна на спътник на Сатурн Енцелад (чийто южен полюс е осеян с гейзери), и луните на Юпитер – Европа и Калисто (под ледените им кори може да има океани с вода). А ученият Дейвид Гринспан от Денвърския музей на природата и науката смята, че извънземните може теоретично да обитават и Венера, макар средната и температура да е 454 градуса по Целзий.

14. Светещи кръгове в небето

Най-ранното наблюдение на НЛО датира от 1450 г. пр. Хр. Египтяните забелязали странни светещи кръгове в небето.

15. Наполеон твърди, че е бил отвлечен от извънземни

Наполеон твърди, че е бил отвлечен от извънземни. Той наистина изчезва за няколко дни през юли 1794 г. и по-късно казва, че е бил отвлечен от странни хора. Трудно е да се повярва, но учените са открили малко устройство в черепа на Наполеон и казват, че това може да бъде микрочип.

16. Лаещите извънземни

През 1957 г. бразилският фермер Антонио Вилаш-Боаш заявява, че е бил отвлечен от лаещи извънземни, които покрили тялото му с гел, и след това, се чифтосвали с него. Това е една от първите истории за отвличане, която става известна на широката общественост. В момента на отвличането си Антонио е на 23 години.

17. Сексуални извънземни експерименти

По време на проучване на Харвард, проведено през 2003 г., 7 от 10 човека, които твърдели, че са отвличани, след въвеждането им в състояние на хипнотичен транс разказвали, че са били използвани за сексуални експерименти от извънземни похитителите. Susan A. Clancy публикува през 2005 г. книга, в която се опитва да обясни от научна гледна точка това, което кара хората наистина да вярват в отвличания.

18. Хората може да са изплашили извънземните

Учените са се опитвали да опишат хората на извънземните през 1972: Карл Сейгън и Франк Дрейк правят рисунка на голи мъж и жена. Рисунката е на борда на космическия кораб Pioneer 10.

19. Aвиобаза, зенитни оръдия, НЛО

На 24 февруари 1942 г. във военновъздушна база на Лос Анджелис се получават стотици съобщения за наблюдения на НЛО във въздуха. По НЛО многократно се стреля със зенитни оръдия, но той остава непокътнат..

20. Марсианският камък в Антарктида

Изследователи наскоро откриха марсиански камък в Антарктида, който съдържа фосилизирани следи от нанобактерии. На Марс наистина може да е имало живот. Огромно количество метан е открито на планетата. А на Земята почти цялото количество метан се произвежда от живите организми.

Извънземните съществуват!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *