Извънземните съществуват!

Споровете дали наистина съществуват извънземни, или това е измислица и заблуда,  продължават вече няколко  десетилетия. Но в същото време търсенето на извънземен живот не спира. Това са  20 необичайни факти, които биха могли да бъдат доказателства за съществуването на извънземни, разбира се, за тези, които се отнасят към тези факти достатъчно сериозно.

1. Застраховка  „Отвличане от извънземни“

Повече от 20 000 човека са си закупили застраховка „Отвличане от извънземни“. Има застрахователни компании, които са готови да плащат по $ 1 на година в следващите милион години на някой,  отвлечен от извънземни. Ако желаете, можете да се застраховате и срещу отвличане от извънземни, извънземна бременност,  извънземни изнасилвачи и смърт, причинена от извънземни.

2. Пожарникари срещу НЛО

Някои пожарникари в Съединените щати са обучени да оказват първа помощ в случай на катастрофа с  НЛО или нашествие на извънземни. И което е още по-интересно, те също така са научени как да помагат на пострадали извънземни.

3. Наблюдават Земята и виждат динозаврите

Ако извънземните  са на разстояние 65 милиона светлинни години от Земята и гледат Земята през телескоп, което виждат са  динозаврите. Наистина за целта ще  им трябва доста добър гигантски телескоп.

4. Извънземните вече са  контактували с хора

Едгар Мичъл, шестият човек, стъпил на Луната, заяви, че „извънземните вече  са били в контакт с хорара няколко пъти.“ Aстронавтът-пилот на лунния модул също така твърди, че правителството все още крие истината от хората.

5. Математическа вероятност за съществуването на извънземен разумен живот

Налице е 2% шанс  извънземен живот да  бъде открит през следващите 10 години. Математическата вероятност за съществуването на разумен живот на други планети е изчислена от учени от Университета на Източна Англия.

6. Кирсан Илюмжинов е отвличан от извънземни

Президентът на Международната федерация по шахмат смята, че шахът е изобретен от извънземни. Кирсан Илюмжинов от  Калмикия твърди, че той е бил отвлечен от извънземни, облечени в жълти скафандри,  на 17 септември, 1997 г..

7. Площадка за кацане на НЛО

С цел да се привлекат туристи (и, евентуално, извънземно) в Сейнт Пол, Aалберта, е построена първата в света площадка за кацане на НЛО. Това е платформа с картата на Канада, нанесена на стената. Под платформата има  камъни, а всеки камък е взет от конкретна канадска провинция.

8. „Аполо 11“

На третия ден от началото на мисията „Аполо 11“  неговият екипаж  съобщава за  странен летящ обект, който лети недалеч от кораба. Първоначално астронавтите смятат, че това е степен от ракетата SIV-B. Но по-късно те получават информация, че тази степен е на  разстояние от тях  10 000 km. НАСА все още не може да обясни какъв е бил този обект.

9. 17 129 близки звезди

Астрономите Маргарет Търнбул и Джил Тартър  от Института Карнеги във Вашингтон са съставили списък със   17 129 близки звезди, около които трябва да има  планети, подходящи за разумен живот. Маргарет  казва, че   планетата трябва да бъде най-малко на три милиарда години, за да се развие на нея разумен живот.

10. Първият научен опит за връзка с извънземни

Астрономът Франк Дрейк прави първият научен опита да се свърже с извънземни същества през 1960 г. В своя експеримент той използва 25- метрова антена за  да улови сигналите от две близки звезди, които приличат на Слънцето.

Следва

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *