Кисинджър предупреди Путин, че орденът, контролиращ Обама-Клинтън, вече не може да се спре, предстои война

Орденът,  изповядващ „древен култ към  смъртта“, който в момента контролира САЩ и Великобритания,  подготвя „план/стратегия“ за глобална война, пише whatdoesitmean.com.

Позовавайки се (както обикновено) на изтичане от  поверителни документи на Кремъл, в статията се посочва, че по време на частна среща, проведена по-рано между бившия държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър и президента Путин, американският гост е  предупредил руския лидер, че  орденът,  изповядващ „древен култ към смъртта „, който в момента контролира САЩ и Великобритания,“не може да бъде спрян „, и че те подготвят за“ план/стратегия за „глобална война.

След като президентът Путин е получил  предупреждението от Кисинджър, той е наредил  незабавно да се въведе забрана  за влизане в Русия на петима висши американски  чиновници, идентифицирани като попаднали под контрола на „култа към смъртта“ на Клинтън-Обама. Всички те са били основните архитекти на възраждането на изтезанията в Съединените щати за своите  „демонични господари“, при които, както и при  режима на Хитлер преди тях, бързо са се разгръщали изтезания и масови убийства.

[Забележка: официалният документ за забрана на  влизането на американски официални лица е ТУК. Те са: Алберто Гонзалес, Дъглас Фейт, Джон Рицо, Скот Байби и Уилям Джеймс Хайнс II]

Но най- голяма загриженост у президента Путин във връзка с дейността на „култа към смъртта“ на Клинтън-Обама е предизвикал разказа на Кисинджър за това, че режимът на Обама и неговите съюзници от НАТО са готови да започнат Трета световна война, като провокират Турция (която вече  въведе войските си в повишена бойна готовност),  да атакува руските въоръжени сили в Сирия, което, разбира се, ще застави Русия да отговори мащабно.

whatdoesitmean.com.

(Забележка – материалите, публикувани от  whatdoesitmean.com, изискват критично отношение, тъй като в тях често реалните факти се смесват с информация, която не може да бъде проверена).

Related Posts

One thought on “Кисинджър предупреди Путин, че орденът, контролиращ Обама-Клинтън, вече не може да се спре, предстои война

  1. То бива тъпня, ама това е върхът. Съвсем ясна легитимация на сайта, недвусмислена. Все пак е добре, защото при по тънки манипулации, хората може и да се връзват. Отврат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *