На Марс е открит „труп на дете“ (видео)

Онлайн археолози отново са забелязали на снимки на Марс нещо необичайно. Този път те са видели една от снимките, направени от ровъра Curiosity , „труп на дете.“

Разбира се, това не е истински труп, както можем да си го представим, а вкаменени останки от малък марсианец, най-вероятно, както смятат учените – жертва на изригването на марсиански вулкан.

Според една теория,  на Червената планета е имало интелигентен живот, който е разрушен от изригването на супервулкан или дори няколко супервулкани, нещо като марсиански Помпей. От друга страна, твърдят някои уфолози, тези останки на дете, покрити с пепел, могат да бъдат обяснени с инвазията на извънземни на Червената планета и с голяма ядрена война, която е унищожила марсианската цивилизация.

Популярният онлайн уфолог Скот Уоринг също е изучил снимката и стига до извода, че това е още едно доказателство, че някога на Червената планета е имало живот. И не само биологически, но и разумен, съизмерим с нашия собствен, а може би дори е превъзхождал нашето ниво на развитие. Между другото, той казва, че това може и да не са останките на дете, а статуя, което отново не противоречи на теорията за съществуването на цивилизация на Марс.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *