НЛО кръжи над вулкан в Коста Рика

2d94296af462c197cbc137df96559b2f_xl

„Тази седмица, над вулкана Ирасу в Коста Рика е забелязан НЛО – съобщи уфологът Скот C. Уоринг, след като получил съобщение от туристи, посетили района.
„Заедно с приятелката ми пътувахме до Национален парк Вулкана Ирасу в Картаго, Коста Рика – казва очевидецът.

Снимах вулкана и ландшафта. Облаците бяха като бяло море, но аз забелязах, че над един от върховете облаците са с друга форма. Така че аз започнах да снимам всички „.

„След пътуването, когато се върнахме у дома и започнах да разглеждам снимките, видях един черен кръгъл обект над планините, които аз снимах тогава. Той приличаше на кръгла чиния с две малки антени.

В този момент, когато снимах, аз не го видях. Снимах непрекъснато. На един кадър обектът може да се види много ясно, а на следващия, направен след секунда, той беше изчезнал. Всички снимки са направени за по-малко от една минута, „- казва очевидец.

„Най-вероятно този НЛО е излетял от подземната база, която се намира в кратера на вулкана на дълбочина от около 4-5 км. Извънземните често избират високи върхове или вулкани, поради тяхната отдалеченост и недостъпност за хората.

По този начин те не рискуват да бъдат забелязани, „- коментира Скот Уоринг. – Този кораб има много общо с кораба, заснет в Rocca Pie, Италия. Има същият стъклен купол отгоре. „

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *