Очистване със сол или как да се отървем от негативната енергия

Солта е едно много мощно средство за очистване. Натрупана в недрата на Земята, тя носи силен положителен заряд, който е в състояние да отнеме отрицателната енергия. Ето защо още от древни времена солта се използва в най-различни очистващи ритуали. Тази практика ще ви позволи да  „изхвърлите“ своята отрицателна енергия в солта.

За ритуала по очистване със сол ще ви трябват:

    Леген, в който да можете да стъпите спокойно с двата крака
    Сол (1 пакет);
    Най-малко 15 минути свободно време.

Ритуалът с очистването се извършва, както следва:

Усамотете се;
    Изсипете целия пакет със солта в легена;
    Свалете обувки, чорапи и с боси крака стъпете в легена със сол;
    Започнете да тъпчете по солта, представяйки си как целият негативизъм, натрупал се във физическото ви тяло, всички отрицателни емоции, мисли и чувства отиват в солта, „изтичат“ надолу. Тъпчете негативното  бодро, с удоволствие!

Можете да танцувате, да правите някакви движения с ръцете си, главата си, издавайте звуци (ръмжене, крещене) или казвайте такива думи ( „Аз се освобождавам  от обидата си към …..“, „Аз  стъпквам основната причина за болестта си“). Импровизирайте! Не се ограничавайте в движения и емоции!

Когато почувствате, че вашият негативизъм е излязъл, изтръскайте  солта, измийте краката си с вода, а  солта закопайте в земята, като и  благодарите за това, че е попила в себе си вашият негативизъм.

Ще  бъде много ефективно, ако правите това  в продължение на 21 поредни дни.

Още по темата:

Солни превръзки, които лекуват дори рак

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *