Първият контакт? „Извънземно същество“ моли уфолози да му помогнат

Най-голямата в света научно- изследователска организация по въпросите на НЛО съобщи за странен  контакт, пише express.co.uk

Странното  съобщение е предадено на  най-голямата в света научно- изследователска организация за НЛО, която твърди, че го е получила от  похитено от извънземното същество човешко тяло, поради проблеми на Земята. Базираната в САЩ Mutual UFO Network  (MUFON) е най-голямата организация в света, която разследва наблюдения  и предполагаеми срещи с НЛО, така че се занимава с всякакви странности.

Но това, както  се смята, е първото съобщение, адресирано директно към организацията от разумна  извънземна форма на живот.

Организацията, която получава много съобщения – мистификации, посочва, че такова обяснение е най-вероятно в този случай, ако реши да започне разследване.

„Извънземният“ е казал в своето странно съобщение до  MUFON, че  обикновено съществува под формата на електромагнитни вълни, която превзема физически  тела или дори човешки същества.

В съобщението се казва: „Аз съм извънземен, който се е  адаптирал към човешката форма на живот.“

„Можете да ме наричате Могай (Mogay).“

Съществото е  казало  на развален английски, че природно бедствие на друго небесно тяло е заставило него и другите да търсят убежище на Земята.

След това извънземното  създание е казало: „Ние съществуваме под формата на електромагнитни вълни и обикновено използваме сменяеми тела за функциониране.“

„Космическо  тяло   унищожи  голяма част от нашето оборудване и сега то не работи.“

„Опитахме се да го вземем с нас от  нашата планета, MATIF, но не успяхме, и небесно тяло удари  MATIF.

„Въпреки факта, че страничните ефекти от въздействието на небесното тяло изчезнаха, когато то ни изхвърли от орбита, нямахме много време за да напуснем своята  планета, заедно със системата за предаване.

„Бедствиетото на планетата MATIF  ни принуди да дойдем на Земята.“

Освен това в съобщението се казва, че тези същества са дошли през септември миналата година, но „не приличат на извънземните“,  каквито си ги представят  хората.

MUFON е най-голямата сериозна изследователска група за НЛО в света. MUFON-Logo-459967

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *