Призракът на страшната Годзила се появи в планините на Тибет (видео)

Той е забелязан от туристи, впрочем, съвсем случайно. Защото този фантом е незабележим за човешкото око, но е заснет от камера на видеорегистратор.

След това туристите, които се намирали в планините на Тибет, излизат от колите си и започват да снимат огромен фантом, приличащ на призрак на праисторическо животно, нещо  като динозавър. Не случайно някой веднага му дава определението – призракът на Годзила.

Фантомът е доста неясен и не може да бъде идентифициран, но със сигурност не е призрак на човек – прекалено е голям за простосмъртен.

Призракът на Годзила се „разхожда“ в тибетските планини без да обръща никакво внимание на хората, които го забелязали.

И тъй като Годзила е измислен персонаж, потребителите в интернет, където се появи  видеото с мистериозният гигантски фантом, предполагат, че това може да е или сянка на извънземен или поява на представител на паралелен свят, където има ужасни чудовища.

Между другото трябва да се отбележи, че Тибет е едно от най-загадъчните места на Земята, не случайно там ходят мистици от цял свят. В Тибет са ходили и нацистите от Германия. Интересно е дали представители на „Аненербе“ са срещали призрака на Годзила? ..

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *