В Oрегон мистериозен звук побърква хората (видео)

Cb6PJB8XIAYuhnM-777x437

Нито експертите, нито полицията,  могат да определят  причината за появата на странните звуци, пише insideedition.com.

Съществува  тайна, която буквално побърква  всички жители на живописния град Forest Grove, Орегон – ужасен и силен звук, идващ от нищото. В последните две седмици, жителите са доведение до отчаяни, тъй като не е известно откъде идва този ужасяващ. Полицейският капитан  Mike Herb казва, че е  получил по електронната поща теории, които  обясняват произхода на такива звуци от цял ​​свят. Полицaят казва: „Ние приемаме това сериозно, но просто не знаем какво е.“

Но се оказва: това е само един от последните случаи на необясними явления със  звуци, над  които учените си блъскат главите.  Зловещи звуци ужасяват жителите на град в Британска Колумбия през 2015 г., мистериозен звук  се чува във Финландия през 2012 г., и пронизителен звук е записан в Мичиган през 2013 г. Що се отнася до странния  звук в Орегон, акустичният инженер Тобин Кули го анализира за  INSIDE EDITION.

Той казва, че това звучи като свистене на компресиран газ. Но експертите все още не са сигурни каква е причината за шума и откъде точно идва.

„Не мисля, че някой знае какво е. Но това го прави още по-страшно.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *