А желанията ви все не се изпълняват…

Понякога, въпреки нашите усилия, независимо от факта, че всичко сме направили по правилата, желанието ни никак не бърза да се изпълни.

Всъщност трябва да се  благодари на Вселената за това, че не всички желания се изпълняват,  съгласни ли сте?

Ако всеки човек успяваше да изпълни собствените си желания с помощта на заклинания и ритуали, нашата планета отдавна щеше да е  унищожена.

По-голямата част от хората са амбициозни, егоистични, алчни,  горделиво, злобни, порочни, без морални задръжки … Списъкът е дълъг. Страшно е да си представим какво би станало, ако всеки човек получи възможност да задоволява своите страсти. Поради това самата Вселена се предпазва от хаоса, ограничавайки магическите способности на повечето хора.

За да могат магическите ритуали наистина да започнат да променят вашата реалност, вие трябва да работите върху себе си.

Има няколко правила, които ако спазвате, ще се доближите до съвършенство.

1. За имат думите ви власт, ние трябва да се отучите да  лъжете. Ако сте свикнали да доукрасявате  от страх или за да не накарате някой да се тревожи, а и поради други причини – трябва да се откажете от този навик.

2. Обещания … Ако знаете, че не можете да изпълните нещо – твърдо  кажете „не“, ако обещаете – изпълнете обещаното на  всяка цена.
Разбирате ли? Това са най-важните две точки – уловете  същността.

Когато лъжете, когато давате празно обещание – думите ви са празни, те не означават нищо. Вселената ги игнорира.
Така че ще трябва да ги направите не просто набор от звуци, а да им дадете материална основа. Ако сте казали- значи е така.

3. Може би за реализацията на вашите магически действия ви липсва волеви импулс? Най-вероятно причината е у вас-  липсва ви сила на волята. Това също може да се научи. Помага всяка проява на воля – от ежедневното изпълнение на сутрешните упражнения, до отказ от тютюнопушене; всяко нещо, което изисква усилия. За да завладеете света, трябва да победите първо себе си.

4. Ако не си  представяте добре резултатите от вашите магически действия, тогава ще трябва да тренирате въображението си. Фантазирайте,  За да направите това, изпълнявайте едно просто упражнение. Спомнете си  колкото можете повече  подробности за вашия любим филм. Представете си един от героите, дори и да не го харесвате. Опитайте се да изживеете сами ситуацията на този герой така, сякаш това се случва с вас в реалния живот, да си представите всичките си думи, действия, реакции към действията на другите герои. Развивайки  въображението си, можете да се научите да усещате  събития, предмети и хора, информационно и енергийно.

5. Може би, когато изпълнявате някое  магическо действие, не вярвате,  че това ще донесе резултати? Докато не повярвате в собствените си сили, вие  нищо няма да постигнете. За да се сдобият със сила вашите ритуали, трябва да вярвате в себе си. Затова започнете с по-елементарни ритуали.

6. Бъдете упорити. Не се отказвайте ако първият опит е неуспешен. Магията е  също такава наука, както и всички други области на човешкото познание. И също така изисква постоянство и упоритост в усвояването.

7. Наблюдавайте своя енергиен потенциал. Не се занимавайте с магически действия, ако сте болни, разстроени или депресирани. В този случай ритуалите  не само няма да  донесат желания резултат, но могат да увредят вашето физическо състояние. Слушайте себе си. Слушайте вътрешния си глас.

8. Трябва да знаете точно какво искате. Преди да направите какъвто и да било обред или ритуал, помислете си дали наистина искате това. Не са ли  вашите действия  предизвикани от моментни настроения? Представете си, че сте постигнали  желаното. Анализирайте следващите си действия, „разгледайте “ ситуацията  няколко хода напред.

Дали няма да влошите състоянието си или да навредите на тези, които са ви скъпи? Ако има възможност  ситуацията да бъде разрешена успешно без ваша намеса, по-добре не се опитвайте да и влияете, за да не се изпречите за пореден път на пътя на съдбата, и да не си създадете допълнителни кармични възли. Понякога най-доброто действие е – бездействието.

9. И накрая – никога не изпълнявайте магически актове пред свидетели. Не казвайте на никого, дори и на най-близките си хора, за своите намерения да направите  магически ритуал. Чуждата воля може да наруши функционирането на енергийниите потоци, дори и ако човек прави това несъзнателно. Пазете тайната …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *