Астронавтът Скот Кели призна за съществуването на извънземните след година в Космоса (видео)

Първо той изпрати снимки на НЛО, а сега заговори и  за извънземни, пише conspiracybuzz.info.

Първо беше снимката  на това, което, както изглежда, бе  огромен НЛО над Земята. Снимката е направена от Международната космическа станция (МКС) от астронавта Скот Кели, който се върна на Земята след една година, прекарана в космоса. Тази снимка , на  която  много ясно се вижда неизвестен кораб, бе отстранена  от НАСА. Но сега Скот Кели по време на живо предаване много спокойно  призна за съществуването на извънземни в пространството над Земята.NLO MKS Skott Kelly

Скот Кели по време на интервюто си  в  НАСА, обсъди  престоя си в космоса. И в един момент той „взриви“ една  от най-големите бомби в разкриването на извънземното присъствие!

Можете да видите това сами, като прегледате клипа. Този момент  се намира на около 20 мин. и 10 сек. Вижте   възникналата гробна тишина и пауза в студиото след изявлението му.

Скот Кели каза: „Мисля, че връщането към гравитацията е по-трудно от напускането  на гравитацията. Аз не знам, може би при извънземните се получава много по-лесно, и те го правят по различен начин!?“ каза Скот Кели

Любопитното е  не само в това невероятно изявление на  астронавта на НАСА, който прекара 340 дни на борда на МКС, а в това, което  се случи след. Околните  изглежда  напълно забравиха това, което той каза. Което е много необичайно. Ето защо е важно да се покаже на света какво Скот каза по време на излъчването на живо по телевизията.

Можем да предположим, че   той „небрежно“ се е изтървал, а след  време ще  сподели  повече информация за извънземните.

Парчетата от пъзела започват красиво да се сглобяват.

Има много водещи бивши астронавти, които през  последните години  потвърдиха съществуването на извънземни. Такива като, например, Едгар Мичъл, Бъз Олдрин, John Gransfild. И сега – Скот Кели.

Скот вероятно е видял много интересни неща там в Космоса, и сега той изглежда изглежда като човек, чийто ум  сега прониква в други неща, които са на много хиляди и милиони километри разстояние, и сега те са здраво имплантирани в ума му.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *