Киану Рийвс е безсмъртен?

    Има един много интересен сайт   за Киану Рийвс, където се опитват да докажат, че той е живял  повече от 1000 години –   www.keanuisimmortal.com/

Представяме ви   някои интересни неща от този сайт.

    Киану Рийвс е безсмъртен!

    Ето и доказателства

    Първо – той не остарява

    Второ – като  безсмъртен, той е живял в  много епохи. И доказателства за това също има:

  Карл Велики (748-814)

0000p3zz

Освен поразителната прилика, смъртта му е подозрителна. На първо място, той коронова сина си точно преди своята смърт (значи е  знаел, че  ще „умре“), а от друга страна по странен начин е  бил погребан в  студеното време,  ясен намек, че е необходимо  да се погребе тялото без да се предизвикват  подозрения.

Биографът на Карл  Айнхард казва, че той не е бил в състояние да получи информация за раждането и детството на Карл, но на друго място отбелязва, че бил  починал на 72 години, което значи, че трябва да е роден през  742 г. В незапазена  епитафия е било казано, че Карл е починал на 70 години, тоест,   е роден през 744 година.

В една от най-ранните средновековни хроники от  747 г.  година е написано: „През тази  тази година е роден крал Карл.“ В нея през 751  година се говори за раждането на по-малки брат на Карл – Карломан,  и тази дата не е  под въпрос. Родното място на Карл е  напълно неизвестно и се оспорва от много градове: Париж, Ингелхайм и много други градове претендират за това, но претенциите не са подкрепени с достатъчно доказателства. (C) Wiki.

Пол Моне  (1847-1922)

2222222

Освен  поразителната прилика има и други факти, които несъмнено доказват, че Пол Моне е Киану Рийвс.

2к
Той е бил лекар, а след това актьор. Както се твърди, давайки своя принос в  развитието на медицината, той  измислил еликсир на безсмъртието и заедно с това получава защита от всякакви въпроси за вечно младия си външен вид.
За Пол Моне се твърди, че е  умрял през 1922 г., въпреки че тялото му никога не е намерено.

s640x480
На сайта има и снимка от Wikipedia, където пише, че Пол Моне е  играл  под псевдонима Киану Рийвс (бел.прев. – не намерих такова нещо)

И като трето – той  е изключително добър и мъдър, което  е доказателство, че  е живял много дълго  време.

Киану е един от малкото артисти, които наистина уважават работата на другите хора зад кулисите на холивудските филми.

Това се обяснява с факта, че по време на  вечния си живот, той е стигнал до убеждението, че трябва да се цени тежкия труд, затова и  решил да раздаде 50 милиона паунда (от общо 70) от доходите си от „Матрицата“. Когато го попитали каква е причината за този акт на щедрост, той отговорил: „Парите са последното нещо, за което мисля. Мога да живея с  това, което съм спечелил, в  продължение на много векове… “

Как мислите?

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *